Ανήκομεν στην Νοτιοανατολή!

... και δη στην πρώτη θέση της! Με χαρά σας ανακοινώνω, ότι η ψηφοφορία για τα βραβεία που λέγαμε ολοκληρώθηκε, και παρά την απώλεια του τίτλου στην κατηγορία "άξιο ευρύτερης αναγνώρισης" - για οκτώ ψηφαλάκια εντέλει (νικητής ο εξαιρετικός κος Guy), τον περιφερειακό τίτλο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης τον σήκωσε εν τέλει το Αγγλικό Ιστολόγιο - Histologion.
Η επιτυχία αυτή οφείλεται στους οπαδούς, τους χούλιγκαν και τους φίλους του Ιστολογίου και στον πατριωτισμό της διευρυνόμενης ελληνικής μπλογκόσφαιρας γενικώς, καθώς και στην αδάμαστη Ελληνική ψυχή, το μεγαλείο της Ελλάδας και την πολύ καλή άμυνα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξή σας - το οποίο είναι και το ουσιαστικότερο που μένει από όλη αυτή την υπόθεση!

Εντωμεταξύ σας παρουσιάζω - τον άξιο νικητή! Class act.

Σχόλια

Ο χρήστης evee είπε…
εύγε εύγε!!! άντε και του χρόνου(θα ξαναγίνουν ε?) με νίκη σε περισσότερες από μια κατηγορίες!!
:)
Ο χρήστης thas είπε…
Θέλουμε φωτό σου με το βραβείο σου φορεμένο!
(To pojama people, του Frank Zappa το ξέρεις;)

Αυτός που κέρδισε είναι Μιχάλης επίσης. Το ΄χει το όνομα. Λοιπόν αγαπητέ νοτιοανατολικέ νικητή: καλο-φόρετες, μέχρι του χρόνου που θα πάρεις άλλες. Κρίμα που παίχτηκε σε τόσο λίγους ψήφους το άλλο. Εγώ προσπάθησα πάντως (δεν σου λέω με πόσες ψήφους)

Και με την ευκαιρία της μεγάλης διάκρισης, θα στο θέσω ωμά:
Άλλαξε template. Είναι μονόχρωμο, επίπεδο, με άτονα γράμματα και αδιάφορη γραμματοσειρά. Ένα blog των δικών σου απαιτήσεων πρέπει να διαθέτει ξεκάθαρη, ευανάγνωστη εικόνα, με σαφή περιγράμματα, αποστάσεις στις παραγράφους και στιβαρή γραμματοσειρά.

Σκέψου: προσφέρεις μπλοκ κειμένου, συχνά μακροσκελέστατο, με πολιτικό περιεχόμενο. Πρέπει ο αναγνώστης σου να ξεκαθαρίζει κατά ενότητες τι έχει να διαβάσει, να εντοπίζει αμέσως τις παραπομπές σου, να έχει καθαρό μυαλό και κρίση (να μη βασανίζεται δηλαδή από το θαμπό εικαστικό του πράγματος)

Επίσης: τελευταία γίνονται κάτι απίστευτες συζητήσεις στα σχόλιά σου, με μεγάλο ενδιαφέρον. Έτσι όπως εμφανίζονται όμως, με αυτά τα μικρά γραμματάκια, συμπιέζεται το νόημα και ο αναγνώστης βαριέται.
Νομίζω πως θα σου ταίριαζε ένα περιβάλλον σαν του varometrou. Κι αυτός από κάτι γριζομπλέ πέρασε αλλά βγήκε στο ξέφωτο.

Καλή συνέχεια βρε Μιχάλη. Και πάλι θερμά συγχαρητήρια για όλα.
Ο χρήστης Η Κουρούνα είπε…
Άξιος, άξιος! Και εις ανώτερα!
Ο χρήστης Sakis Rizos είπε…
Συγχαρητήρια!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΥΓΕ ΜΙΧΑΛΗ!!!

αντε και globally συντόμα...

Ημουν σίγουρος οτι θα αναγνωριστεί η αξία σου απο τα γεννητούρια ακόμα του blog σου.
Ο τρόπος που υποστηρίζεις τις απόψεις σου για τα παντα ενδιαφέροντα πράγματα που τραβούν την προσοχή σου και την δική μας στην συνέχεια, είναι παραδειγματικός.

Θέλουμε κέρασμα, δεν θα την γλυτώσεις έτσι.
ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Πετρος
Ο χρήστης Nassos K. είπε…
Congratulations!!!!

(επιρρεασμένος από το Devil's Dictionary)
CONGRATULATION, n.
The civility of envy.
Ο χρήστης talos είπε…
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είχε πλάκα η υπόθεση αλλά φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να μου στείλουν ούτε καν μια πυτζάμα... Γαμότο.

Για τον Thas: Εννοείς το Ελληνικό, το Αγγλικό ή και τα δύο; Για το Ελληνικό συμφωνώ. Το Αγγλικό (αν και τα comments θα μπρούσαν να διαβάζονται καλύτερα), μου αρέσει η απλότητά του και to scalability της σελίδας σε μεγαλύτερα γράμματα (παρεμπιπτόντως με το Firefox ctrl & + μεγαλώνει την γραμματοσειρά, το ξέρεις αλλά το επαναλαμβάνω και όσους δεν το ξέρουν). Όχι ότι είναι και για βραβείο, αλλά το απλό είναι πιο ευκολοχώνευτο.

Και τα δύο templates είναι απόδειξη της ρήσης ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Εργάζομαε στον χλωρο του web development και γνωρίζω ότι όλα όσα λέω και ουρλιάζω περί χρηστικότητας και ευκρίνειας πάνε περίπατο... Περιστοιχίζομαι από εξαιρετικά ταλαντούχους designers που όλο λέμε "ναι θα κάτσουμε να το φτιάξουμε έτσι κι αλλιώς" αλλά παραμένει εδώ και ενάμισυ χρόνο απλά κουβέντα!

Τέσπα, αυτό που θα κάνω κάποια στιγμή σύντομα, είναι να διαλέξω άλλο blogger template για το Ελληνικό από τα ετοιματζήδικα του blogger. Μέχρι να φιλοτιμηθώ και να φιλοτιμήσω άλλους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειλικρινά, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο για σένα, το ύφος και το ήθος σου. Και σ' ανώτερα φίλε μου Μιχάλη!
Acrobat

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση