Lordi και ξερό ψωμί

[Δράττομαι της ευκαιρίας να βάλω παράμερα τα τρέχοντα και φλέγοντα πολιτικά ζητήματα και στα δέκα λεπτά που έχω στην διάθεσή μου να ασχοληθώ με κάτι δευτερεύον, τετριμμένο και παρολίγον σατανικό.]
Κύριοι και κυρίες, κυρίες και κύριοι.

- Ενώ η ΕΡΤ έχει σκάσει 12 εκατομμμύρια ευρώπουλα για τον εθνικό στόχο της επανακατάκτησης του "ευρωπαϊκού" σούργελου,
- ενώ υπουργοί παπαριζόμενοι ανάγουν τον θρίαμβο στο πανηγύρι του ευρωπαϊκού κιτς που λέγεται Διαγωνισμός Τραγουδιού της Γιουροβίζιον σε εθνικό στόχο:

«Mας ζηλεύετε για τις επιτυχίες (!) της χώρας, τις πρωτιές (!) στο ποδόσφαιρο (!), στο μπάσκετ (!), πέρυσι στην Eurovision (!!) με την Έλενα Παπαρίζου», ενώ ο υπουργός Mεταφορών κ. Λιάπης στηρίζει με πάθος την Άννα Bίσση στη διάρκεια της επίσκεψης του στην Tουρκία, ανάγοντας το υποψήφιο τραγούδι «Everything» (όλα) σε πρώτο ζήτημα των διπλωματικών επαφών με τη γείτονα (άλλωστε πρέπει να λυθεί γιατί οι Tούρκοι δεν δέχονται την Kύπρια τραγουδίστρια στη χώρα τους!). Όμως και ο «Eλληνας πρέσβης στις Bρυξέλλες παίρνει εντολή να αφήσει όλα τα άλλα θέματα στην άκρη και να ασχοληθεί με την προώθηση της Άννας Bίσση!


- Ενώ σεκιουρητάδες διώχνουν τα ήμερα για να έρθουν τα άγρια, δηλαδή αθλητική ομοσπονδία από αθλητικό χώρο.

... Θεωρώ καθήκον μου να προπαγανδίσω υπέρ της μοναδικής ριζοσπαστικής και υπονομευτικής υποψηφιότητας, μιας υποψηφιότητας που έχει πλάκα και τινάζει στον αέρα την γελοία σοβαροφάνεια με την οποία προσπαθούν να μας πλασάρουν την Βίσση τους. Υπέρ των Φινλανδών Lordi. Αντί για περισσότερα λόγια παραθέτω το Ελληνικό Μήνυμα της ΜΚΟ Vote Lordi, που δραστηροποιείται πρόσφατα στον τομέα της διασκέδασης (με μερικές διορθώσεις):


ΨΗΦΙΣΤΕ LORDI!

Οποιοσδήποτε με διανοητική ικανότητα μεγαλύτερη ενός ραδικιού, βλέπει το διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision για αυτό που είναι: Ένα κακόγουστο αστείο, όπου οι βαρετές, ακούσια χιουμοριστικές και απαίσιες μουσικές ερμηνείες εναλλάσσονται με τiς κρύες ατάκες από ένα φωτογενές και κουφιοκέφαλο ζευγάρι οικοδεσποτών. Νοσταλγικά κομμάτια των προηγούμενων διαγωνισμών και ανάξιες λόγου μεταδόσεις παρουσιάζονται, όλα σε μια ζαχαρένια, δήθεν αδελφική επίδειξη της ευρωπαϊκής ψευδο-ενότητας. Ο όρος "eurotrash" περιγράφει άψογα αυτό το κωμικοτραγικό όργιο.

Σίγουρα υπάρχει θέση στον κόσμο για αυτά τα σκουπίδια. Το ανησυχητικό όμως είναι ο αριθμός ανθρώπων που παίρνουν το διαγωνισμό στα σοβαρά, τον μετέτρεψαν ακόμη και σε θέμα εθνικής υπερηφάνειας. Αυτά τα γίδια έχουν συνήθως τη δύναμη πάνω στην επιλογή των αντιπροσώπων για τον διαγωνισμό, και παρέχουν κατά γενική ομολογία στον υπόλοιπο πληθυσμό την εύθυμη ετήσια δόση εκλεκτής αθλιότητας.

Εντούτοις, κάθε τόσο μια χώρα ξυπνά από τη χειμέρια νάρκη και εκλέγει έναν αντιπρόσωπο με άποψη, θεατρικότητα και ένα κάποιο "άντε γαμηθείτε" υπό την δυσαρέσκεια των συντηρητικών του διαγωνισμού. Φέτος η χώρα αυτή είναι η Φινλανδία.

Οι Lordi δεν είναι μόνο ένα αξιοπρεπέστατο hard-rock συγκρότημα στα χνάρια των Kiss, αλλά και ένα απολαυστικά προκλητικό, ειρωνικό θέαμα τεράτων. Το συγκρότημα είναι ο πιο μη-αντιπροσωπευτικός διαγωνιζόμενος που θα μπορούσε να υπάρξει, και σίγουρα ο πιο βλάσφημος ερμηνευτής στην ιστορία του διαγωνισμού. Η επιλογή του για τον διαγωνισμό δεν είναι τίποτα λιγότερο από θεία δικαιοσύνη, ένα ορθωμένο, αιχμηρό μεσαίο δάχτυλο που τρομοκρατεί τις κοπαδοποιημένες μάζες. Η δυσαρέσκεια των ευρωπαικών μέσων ενημέρησης, καθώς και οι κατηγορίες για Σατανισμό από θρησκευόμενα τούβλα μόνο το γέλιο προκαλούν.

Αυτή η σελίδα και εσύ, αγαπητέ αναγνώστη, έχει μια αποστολή: για να διαδώσει σε ολόκληρη την Ευρώπη το μήνυμά μας, "ΨΗΦΙΣΤΕ LORDI!" Ας εξετάσουμε πόσο μεγάλη επιρροή μια (ενδεχομένως) ογκώδης διαδικτυακή εκστρατεία μπορεί να έχει. Στείλτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο, blog, τηλέφωνο, SMS, IRC και IM αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους σας, στους φίλους των φίλων σας, στους διαδικτυακούς φίλους σας και γενικά σε καθένα που ψηφίζει στον ημιτελικό στις 18 Μαΐου και σε τελικό στις 20 Μαΐου.

Ας κάνουμε την Eurovision ιστορία. Ασκήστε το δικαίωμά της ψηφου!


Δείτε και το σχετικό promo video.

Οι τύποι παρά το παρουσιαστικό τους είναι κάπως σε Kiss με καλύτερες μάσκες. Και με βίντεο με ζόμπι μαζορέτες (το βίντεο της συμμετοχής τους στην Eurovision). Και με στίχους (σε άλλο κομμάτι) όπως The devil is a loser and he's my bitch. Δηλαδή είναι δικοί μου άνθρωποι, θα είχαμε πέντε πράγματα να συζητήσουμε πίνοντας έναν καφέ ας πούμε. Κι ας μην ροκάρουν πάρα πολύ δυνατά (μεταξύ μας Alice Cooper σε death metal μεταμφίεση είναι). Οπότε ψηφίζω, μαζί με τον Μήτσο τον Καφετζή, (και την Αγρύπνια, και το Wiggler - με το συμπάθιο αν ξέχασα κανέναν) Λόρντι και καλώ όλους τους εχέφρονες συμπολίτες μου να πράξουν ομοίως. Αν έχετε καμία αμφιβολία, δείτε κι αυτό.

Τέλος το votelordi.org, ψάχνει για πράκτορες στην Αθήνα. Ιδού πεδίον μεταολυμπιακού εθελοντισμού λαμπρό...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι, ειδα το βιντεο τις προαλλες, πραγματικα πολυ γελιο. Καλη τους τυχη!
Ο χρήστης J95 είπε…
Εγώ σοβαρά θα τους ψήφιζα, όμως θυμάμαι από πέρυσι ή πρόπερσι που ψήφισα τους Τούρκους (τους Athena - κομματάρα και εξίσου μη αντιπροσωπευτικό με τους Lordi) και μου ήρθε αναφορά παράδοσης κάτι ώρες μετά το τέλος του διαγωνισμού, γύρω στις 6 το πρωί.

Οπότε σιγά μην τους τα ξανασκάσω τζάμπα κι άδικα. Απλώς θα σημαιοστολίσω το blog μου έτσι και πατώσει η Anna Vissi.
Ο χρήστης funEL είπε…
ANAΓΓΕΛΙΑ

Το Τάγμα των Ιπποτών funEL θα παρουσιάσει αποκλειστικές αποκαλύψεις, ΓΙΑΤΙ χάσαμε στη Γιουροβίζιον από τους Σιωνιστές, (αποκλειστικές προφητείες του γέροντος αγαθαγγέλου του παπαξούρα +ευλόγησον+)

HEIL UBER ΛIAKO. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είπε (νομίζω) η Βίσση πως δέχεται να χάσει μόνο από τους Lordi! Δε ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα η είδηση αλλά έτσι άκουσα
Ο χρήστης Phantasmak είπε…
Μαλακίες. Οι WASP πότε ξανάρχονται;
Ο χρήστης Tero είπε…
Κοίτα, συμφωνώ 100% με το "fuck you" attitude που πουλάνε οι Lordi ενάντια στο pop-r'n'b-crap κατεστημένο της Eurovision. Και σίγουρα θα είναι άνθρωποι με τους οποίους θα έχεις να συζητήσεις κάτι!... Και μόνο γι' αυτό... respect.

Αλλά από μουσικής άποψης, δεν μου γεμίζουν το μάτι. Μην τρελαινόμαστε, ρε παιδιά! Metal can do way better than that!

Πάντως, διαβάζοντας τον j95, θα πω κι εγώ την Eurovision-κακία μου. Αν βγουν οι Lordi πρώτοι, και η Anna Vicious δεύτερη (αλλά ακριβώως έτσι), θα βγώ στους δρόμους να το πανηγυρίσω ουρλιάζοντας!

Tero
Ο χρήστης avatar είπε…
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα τους Lordi στην eurovision. Το συγκρότημα είναι pure fuckin' metal, λίγο απλοϊκό μουσικά μεν αλλά τόσο ξόφθαλμα επηρεασμένο από W.A.S.P. που δεν μπορείς να μην τους λατρέψεις. Τώρα που κατεβαίνουν και eurovision κερδίζουν έξτρα πόντους cult!

Μακάρι να πάνε καλά για να στείλουμε κι εμείς του χρόνου τους Rotting Christ!

Το μέταλ προφανώς και μπορεί πολύ καλύτερα. Και συνεχίζει να εξελίσσεται πολύ μπροστά από το αρχέτυπο που ακούμε στους Lordi. Ενδεικτικά μία νέα μπάντα που σύντομα θα βγάλει τον πρώτο δίσκο της-δυναμίτη!
Ο χρήστης enteka είπε…
μ' άρεσε το βίντεο κλιπ τους που είναι college horror, χωρίς πλάκα. είναι και πιο μελωδικοί απ' ότι περίμενα και μ' αρέσει που στο ρεφρέν έχουν sample από όπερα, αλα Rammstein. οπότε τους ψηφίζω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πέμπτη 18 πρεμιέρα κώδικα Ντα Βίντσι ΚΑΙ ημιτελικός Eurovision με τους Lordi... Προβλέπω να χωρίζονται οι παραεκκλησιαστικές οργανώσεις στη μέση(μισοί στο ΟΑΚΑ και οι άλλοι μισοί στα Village). Περιττό να πω, το δωδεκάρι μου δαγκωτό στη Φινλανδία!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία όλα αυτά και καλά τα λες. Δεν βλέπω όμως τίποτα να γίνεται. Αν πίστευα πως μέσω της Γιουροβίζιον και ψηφίζοντας κάποια εναλλακτική πρόταση θα άλλαζε κάτι θα εθελοτυφλούσα. Από την άλλη, εντάξει, όποιος γουστάρει να περάσει τον χρόνο του μέσα εκεί περιμένωντας να δει πόσους ψόφους πήρε η δικιά του επιλογή εγώ δεν θα τον σταματήσω. Ίσως να το δω κι εγώ... δεν θα το πάρω σοβαρά όμως. Δεν μπορούμε από τη μία να κατηγορούμε τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ πως έχει γίνει εθνική υπόθεση και από την άλλη με τις ενέργειές μας να νομιμοποιούμε την ηλιθιότητά τους με το να συμμετέχουμε. Είναι σα να αποδεχόμαστε πως η τηλεόραση λ.χ. μπορεί να παίξει έναν διαφορετικό ρόλο. Το γεγονός είναι απλό: ένας πομπός --- εκατομμύρια δέκτες = προπαγάνδα, δηλαδή έλεγχος της σκέψης. Όπως και τα όρια της πολιτικής είναι καθορισμένα και μέσα στο παιχνίδι αυτό και η γιουροβίζιον μπορεί να γίνει εθνική υπόθεση. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους πολιτικούς που παίζουν το παιχνίδι της πολιτικής, μπορούμε να κατηγορούμε την πολιτική και το δικό μας παιχνίδι της διαφορετικότητας, του εναλλακτικού. Ίσως να είναι και η ώρα, κοντά 6 το πρωί... Δεν ξέρω, φαντάζομαι πως όλ' αυτά είναι κάπως αυτονόητα για όλους εδώ. Διάβασα όμως ένα άλλο κείμενο που με κάλυψε γενικότερα κι είπα έτσι να το μοιραστώ μαζί σας.

http://pandemonium.blogthing.com/2006/05/11/13/2/
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή δεν μου αρέσει η Eurovision σαν θεσμός και επειδή θα έχει πολύ χαβαλέ να δούμε τις φάτσες όλων αυτών των pop ψευτοστάρ όταν οι Lordi θα παίρνουν δωδεκάρια προτείνω... Lordi δαγκωτό
Ο χρήστης S G είπε…
βασικα αυτο ειναι απλα εκφραση του γενικου φαινομενου στις σοβαρες χωρες της Ευρωπης να βλεπουν την ευρωβιζιον σαν πανηγυρι κιτσαριας.

η Γερμανια πχ τα τελευταια χρονια σταθερα στελνει κωμικους (Στεφαν Ρααμπ) ή ατομα που επιλεγουν οι κωμικοι...

το οτι μια υποτιθεται φτασμενη ελληνιδα τραγουδιστρια καταδεχεται να τραγουδησει στην ευρωβιζιον ειναι το υστατο δειγμα ξεφτιλας των μουσικων αλλα και του κοινου σε αυτην την χωρα...
Ο χρήστης talos είπε…
Jose Mirmiguerra: Δεν περιμένω να αλλάξει κάτι, αλλά με ελκύει ο χαβαλές και η πιθανότητα τα φρικιά να χαλάσουν την "εθνική υπόθεση". Στα άλλα δεν διαφωνώ... Ούτε με την Γιουροβίζιον θα είχα (μεγαλύτερο από άλλα) πρόβλημα, αν παρέμενε ένα πανηγύρι που κανένας δεν παίρνει σοβαρά. Αλλά κάτι τα λεφτά (τα δημόσια λεφτά), κάτι το γεγονός ότι έχει γίνει εθνική υπόθεση, με προκαλούν για μικρές (πιθανόν άνευ νοήματος) πράξεις προβοκάτσιας. Το λινκ στο "δείτε κι αυτό" στο κείμενο, με έψησε περισσότερο.

Η ψευδής διαφορετικότητα μπορεί να μην είναι ανατρεπτική, ο σαρκασμός όμως εικάζω ότι είναι.

Tero: Αυτό το Alice Cooper και το Kiss δεν το είπα ως έπαινο.

Phantasmak και Avatar: Περί ορέξεως (WASP) ουδείς λόγος. Φαν του Μέταλ δεν είμαι ιδιαίτερα (εκτός και αν θεωρείς μέταλ τα μεταλλαγμένα: Ραμστάιν, Σλίπνοτ, Ουάιτ Ζόμπι π.χ. και από τους παλιούς τους Μότορχεντ). Είμαι φαν των φρικ-σόου όμως (π.χ. Gorgoroth)... Το κομμάτι των Threat Signal μου άρεσε - μου θυμίζει Therapy? (είπε ο παππούς).

FunEL: Η ακάματη προσπάθειά σας για την ενημέρωση του χειμαζομένου λαού των ΕΛλήνων αποτελεί παρήγορο σημείο, τώρα ειδικά που ο καιρός είναι εγγύς.

S_G: Φτασμένη; Πού;

Ανώνυμε: Νομίζω ότι δικάζεται και ο Αττικής για κάτι χρήματα που λένε πως σούφρωσε. Εκεί δεν θα στείλουν υποστήριξη;
Ο χρήστης Oneiros είπε…
Άντε να τους ψηφίσω, μιά και συμφωνώ με τη συλλογιστική σου, αλλά μπορούμε από Δευτέρα να καταστρώσουμε μιά σοβαρή καμπάνια για να σταματήσουμε μιά για πάντα να πληρώνουμε ΕΡΤ μαζί με τη ΔΕΗ, και για να μην ξαναδοθεί ούτε δεκάρα έλληνα φορολογούμενου για τις Γιουροβίζιο-φιέστες;

tero, το θέμα δεν είναι να ..do better, αλλά να ξεφτιλιστεί τόσο πολύ ο "θεσμός", που να μη διανοηθεί καμιά χώρα να τον ξαναφιλοξενήσει.
Ο χρήστης talos είπε…
Oneiros: Είναι λεπτό το θέμα. Θέλω να μην πληρώνω φιέστες, να μην έχει διαφημίσεις η κρατική τηλεόραση, αλλά όχι να πάψει να υφίσταται.

Από την άλλη υπάρχει και αυτή η εναλλακτική για όσους προτιμούν κάτι καλύτερο (λυπάμαι Αστέρη, μόνο Αθήνα)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οι depeche mode γιατί δεν πέρνουν μέρος??
Ο χρήστης l'esprit de l'escalier είπε…
Eγώ θα ήθελα να στείλουμε του χρόνου τους Παπαροκάδες.
Ο χρήστης talos είπε…
l'esprit de l'escalier: υπέροχη ιδέα, θα στηρίξω την σχετική καμπάνια, με όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα.
Ο χρήστης Oneiros είπε…
Ούτε εγώ πρότεινα να κλείσει η ΕΤ, talos. Είναι επιτακτικό, όμως, να εξυγιανθεί και να εγκαθιδρυθούν μηχανισμοί που θα εγγυούνται την διαφανή λειτουργία της από δω και στο εξής (πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι θα πάνε φυλακή). Θέλω να αποσυνδεθεί η λειτουργία του κρατικού καναλιού από οποιουδήποτε είδους φιέστες, μεγαλοϊδεατικές διοργανώσεις, δεξιώσεις και αεροπλανικά PR-ιλίκια δια παντός, και να υπάρξει πλήρες accountability από δω και μπρος στην αξιοποίηση των φόρων που πληρώνουμε για το κανάλι. Και θέλω επιτέλους να αποσυνδεθεί ο φόρος ΕΤ από τη ΔΕΗ, και να συνδεθεί με την κατανάλωση του προϊόντος, ή έστω τη χρήση του μέσου. Προσωπικά, ενημερώνομαι στο μεγαλύτερο βαθμό από το internet εδώ και πάνω από 6 χρόνια, και δεν βλέπω τηλεόραση σχεδόν για κανένα άλλο λόγο (σίγουρα δε με "διασκεδάζει", πάντως)' συνεπώς, δε βλέπω απολύτως κανένα λόγο να πληρώνω φόρο στην ΕΤ επειδή ο υπολογιστής μου, το ψυγείο και ο φορτιστής του κινητού μου καίνε ρεύμα.
Ο χρήστης Oneiros είπε…
ΥΓ: Θα χάσω μεν το Eurovissi-off, αλλά θα γλυτώσω το Euroμποτιλιάρισμα, απ' ότι βλέπω. Στον ημιτελικό και τον τελικό, σκοπεύω ν' απολαύσω με την ησυχία μου τις βόλτες σε δημόσιους χώρους της πόλης που δεν είναι εντός ακουστικής ακτίνας από υπαίθριες τηλεοράσεις (failing that, θα πέσω με τα μούτρα σε κανά first person shooter...)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Hail Lordi.....

Elena
http://metalfighters.com/
http://www.truemetal.org/metalfighters/
http://truemetal.org/holysword/
Ο χρήστης valentin είπε…
Πρώτο μέρος της αποστολής εξετελέσθη. Οι δικοί μας πέρασαν στον τελικό. Μένει τώρα να βγουν πιο πάνω από τη Βίσση (ανεξαρτήτως σε ποια θέση ακριβώς). Πάντως έχουν ρεύμα και εκτός μπλογκόσφαιρας.
Ο χρήστης J95 είπε…
το οτι μια υποτιθεται φτασμενη ελληνιδα τραγουδιστρια καταδεχεται να τραγουδησει στην ευρωβιζιον

Όπως το είπες: υποτίθεται.

Για μένα η Βίσση ήταν πάντα μια χαζοτραγουδίστρια που την άκουγαν τα ηλίθια κοριτσάκια του δημοτικού και του γυμνασίου και τα κοροϊδεύαμε.

Μετα η ελληνική μουσική βιομηχανία συνειδητοποίησε ότι τα ηλίθια κοριτσάκια είναι και γαμώ τα target group, και από το '97 περίπου τα κωλοκάναλα άρχισαν να μας πιπιλούν τον εγκέφαλο "η απόλυτη ελληνίδα σταρ" και "η απόλυτη ελληνίδα σταρ" (ταυτόχρονα άρχισαν να μας πιπιλάνε τον εγκέφαλο με λαϊκοπόπ βίντεο-κλιπ).

Ε, στο τέλος το πίστεψε όλη η Ελλάδα.

Μιλάμε για την απόλυτη φούσκα.
Ο χρήστης J95 είπε…
Eγώ θα ήθελα να στείλουμε του χρόνου τους Παπαροκάδες.


Ή Φλωρινιώτης ή σφαζόμαστε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
paidia lordi den to syzhtame...ama thete episkefteite kai to site ths eurovision na deite to ti skoupidario kai trashario kai karakatsoulio kai efetos... oi monoi aksioi (leme twra) einai oi finlandoi. exoun kai rock paradosh allwste, ti amorphis, ti sentenced, ti na leme twra...oi statovarious pali posws me peithoun
Ο χρήστης valentin είπε…
Για του χρόνου έχω πρόταση: Ζωζώ Σαπουντζάκη. Give Zωζώ a chance for διεθνή καριέρα.
Ο χρήστης Dead_Poet είπε…
Πεστα μεγαλε!!! Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Τα ιδια γραφω κι εγω στο μπλογκ μου [http://donkichotes.blogspot.com/] αλλα και στο site της eurovision! Μιλαμε για κανονικη προπαγανγα υπερ των Lordi!!! Οπως ακριβως τα ιδια και περσι με τους Νορβηγους [πολυ ομορφο ροκ κομματι] αλλα και προπερσι με τους Τουρκους Athena και την κομματαρα τους [απο τα λιγα γιουροβιζιονικα τραγουδια που ακουω ακομα και μου αρεσουν]!!!
Ψηφισα τους Φινλανδους 2 φορες στον ημιτελικο και χαιρομαι που το πρωτο βημα εγινε και περασαν στον τελικο!!! Τωρα παμε για την πρωτια!!!

FINLAND FROM
Ο χρήστης Dead_Poet είπε…
[*] GREECE 12 POINTS
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
EEETSI PAIDIA,LORDI FOREVER!Phre ta paparia olwn h Vissi,kai osa zwa htan kata tous!Ante kai tou xronou na pame sth Finlandia gia th Eurovision.With love...The Greek Fan Club of HIM: www.Ourdiabolikalclub.gr :)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Etsi Finland, keep on rocking.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η εκδίκηση των fun του Rock και Metal; Ω ναι αναφώνησαν όλοι! 12 πόντους η Ελλάδα στην Φιλανδία; Ναι και πάλι! Για να νιώσουν μερικοί ότι το ελληνικό κονό δεν ακούει μόνο αυτά που του πασάρουν, όλα αυτά τα προϊόντα υποκουλτούρας άνευ στίχου και ποιότητας...Και πάνω από όλα ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!Διασκεδάστε το λοιπόν.
Hard Rock Hallelujah!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
RE oi Lordi metrhsan apeira.Mono ena fovamai ola ta trendozwa twra tha to gurisoun sth rock/metal skhnh.Tha vlepoume to vlakako me thn 2x2m epigrafh diesel sto blouzaki tou me karfia.EEEEE oxi olh oi psoftometalades pou tha prokupsoun theloun doulema.H pplyestero vissi patwse kai afto mou arkei- h apoluth ellhnida star afta einai.Akoma kai sth giorth ths kitsarias dn borei na nikhsei.Prwteinw tou xronou rotting christ paparokades firewind bouga mono etsi tha steiloume kati "kalo" na mas ekprwswphsei!!!!!!!!!Mias kai anonumous bainw sto kopo na valw thn upografh mou!agelosme@hotmail.com
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εν εχουν λαθος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Keep rocking finland you are the best
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
metal rules 'em all. Δεν το πίστευαν στη ΕΡΤ πως κέρδισαν οι Lordi και η Βίσση ήταν 10 θέσεις κάτω. Άντε γεια ελληνάρες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για μένα η Βίσση ήταν πάντα μια χαζοτραγουδίστρια που την άκουγαν τα ηλίθια κοριτσάκια του δημοτικού και του γυμνασίου και τα κοροϊδεύαμε.

Μετα η ελληνική μουσική βιομηχανία συνειδητοποίησε ότι τα ηλίθια κοριτσάκια είναι και γαμώ τα target group, και από το '97 περίπου τα κωλοκάναλα άρχισαν να μας πιπιλούν τον εγκέφαλο "η απόλυτη ελληνίδα σταρ" και "η απόλυτη ελληνίδα σταρ" (ταυτόχρονα άρχισαν να μας πιπιλάνε τον εγκέφαλο με λαϊκοπόπ βίντεο-κλιπ).

Ε, στο τέλος το πίστεψε όλη η Ελλάδα.

Μιλάμε για την απόλυτη φούσκα

--> Apo ti stigmi pou oi statistikes lene oti oi efivoi kratoun tis oikonomies twn xwrwn zwntanes, tote to mono pou menei einai na stoxeuoume se autous. Poulwntas kati stous efivous mas kanei plousioterous kai eksou to eidos twn tragoudiwn pou anafereis. Otan ola ginontai gia to xrima tote thysiazeis poiotita kai swsti kritiki. Kai xwris na thelw na thiksw kapoious efivous, h alitheia einai oti apoktas swsti kritiki kai anagnwrizeis ti poiotita mesa apo tin empeiria. Enas 16xronos den mporei na skeftetai to idio me enan 26 xronwn (ektos se memonwmenes periptwseis). Twra ta souksedakia se olous aresoun, etsi gia to kefi, alla den simainei oti einai kai ta kalytera.
Oso gia tous lordi, mou arese poly to tragoudi tous, apla ligo ypervoliki emfanisi. Eimai latreis tou rock klp, alla se pio xamilou profil.
Ο χρήστης Dead_Poet είπε…
Γουσταρω τρελα που ολα τα lifestyle ψωνια των μεσημεριανων εκπομπων καλοπροαιρετης κριτικης εχουν φρικαρει παντελως με τη νικη των Φινλανδων!!!! Γουσταρω που οι ροκαδες μια ζωη στην απεξω, στο περιθωριο, αποκλεισμενοι καναμε ολους τους γελοιους να χασουν τον υπνο τους!!!!!

Του χρονου στη Γιουροβιζιον ας στειλουμε επιτελους ενα αξιολογο αγγλοφωνο συγκροτημα, τοσα εχουμε...

Αν δω τη Βανδη με το Φοιβο να παιρνουν μερος θα βαλω φωτια στα γραφεια της ΕΡΤ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
XTES STON KITRINO TYPO, KAPOIOS AP TOYS KALESMENOYS - GLASTRES POY STOLIZOYN TO PANEL THS THLEOPTIKHS ZOYGLAS,
ME AFORMI TI FILANDIKI SYMMETOXH TON LORDI , MILISE GIA "SHMEIA & TERATA" !

H PERIGRAFH PANTOS EINAI KATA TO HMISY SOSTH, GIATI DEN SYMPERIELABE & THN ELLINIKH (NAI ELLINIKH!) DIASTASH THS GIOYROBISION

AN SKEFTOYME TO TI "XHMIKO" EXOYN BARESEI OI EGXORIOI ETHNIKOI STAR TOY BISSOKARBELLOROYBADISMOY,
-ISTORIES GIA KOTERA THS MYKONOY (SPONSORED BY KASTALIA)-

THA ELEGA OTI TO PLHRES EINAI:
"XHMEIA & TERATA"-DISKOS TOY TZIMAKOY-

EXALOY..
DEN PIINOYN KOKA.. PIINOYN VIILOYDO !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
se poso fantastiko kosmo zoune oi panelatzhdes pou 3ernane me tous finlandous. Ston kosmo tou lifestyle kai tou plastikou buziou.?H ellada edwse 12. Yparxei akoma elpida se auth th xwra. H eurovision 8a parameinei mia mpourda kai meta apo auto alla toulaxiston(elpizw) den 8a einai xazogay. 3ernaw me ola ta panel, kleinw thn tv. Arketa eida.
p.s. kai h vissh an ebgaine abafth xwris ta botox , ta lifting kai tis diaites mexri 8anatou teras 8a htane . Mporei kai na kerdize.
Ο χρήστης Marina είπε…
Ελπίζω ότι μετά τους Lordi να κοπεί πλέον η Eurovision, αρκετά πιά με αυτό το τσίρκο των μπουταρούδων με τα σαχλοτράγουδα. Η Βίσση δεν ήταν κακή, ήταν ξεπερασμένη, να κοπανιέται στα πλακάκια.
Ντροπή βρε παιδιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
OI LORDI THIMISAN AMERIKANIKO HARD ROCK GROUP DEKAETIAS 80
(W.A.S.P.)& LIGO (AN KAI POIO SKLHROI ) APO KISS!
EIDIKA MOY THIMISETAINIES DEKATIAS 80 KATI GROUP POY EPAIZAN METAMFIESMENA STH GIORTH TOY
"HELLOWEEN" (AGION PANTON-KATI SAN TIS DIKES MAS APOKRIES.)
PARTE THN TAINIA "TRICK OR TREAT"
(STA ELLINIKA KYKLOFOREI "SKLHROI SAN METALLO" )
ME OZZY OZBOURNE, GENE SIMMONS
KAI THA KATALABAITE TI LEO.

TO KOMMATI TO LORDI EINAI KALO RYTHMIKO,ME SOSTH APPAGELIA. DEN PEIRAZEI POY DEN EXEI GUITAR SOLO

STHN DYSH(BISSH) THS KARIERAS TOYS, OI BISSO-KARBELES DHMIOYRGHSAN ..TO LEO ME RIGI ETHNIKHS SIGKINISHS... TON YMNO TON FORTIGATZIDON!!

TZIMAKOS GIA LOGOKRISIA:
"OI FOBISMENOI MIKROASTEIOI MAXONTAI DITHEN GIA TA DIKAIOMATA TON MEIONOTITON.BLEPOYN PANTOY SEXISTES & TROMOKRATES KRYMMENOI PISO APTH PANOPLOIA THS DOYLOPREPEIAS"

KAI ENA BROMIKO..
GIATI THA EDINE TO "EVERYTHING THS" H BISSH?
GIA ENA...MPOYKALI.. APO NAYLON !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
POYSOPOYLE, BGES APTO MAXIMOY..MH FOBASAI..O LORDI EFYGE!!!

Kρύφτηκε, για να σωθεί από τα «τέρατα»
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5347&subid=2&pubid=44726
Ο χρήστης avatar είπε…
Χα χα, γαμάτη καφρίλα που βγήκανε οι Lordi! Το καλό είναι ότι αυτό ίσως να ανοίξει κάποιες πόρτες σε κάποια ανερχόμενα συγκροτήματα της σκληρής ροκ που πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Δε θα γίνει καμιά κοσμογονική αλλαγή προφανώς αλλά σίγουρα θα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα τώρα.

Talos: Εννοείται ότι συγκροτήματα όπως οι Slipknot ή οι Motorhead είναι μέταλ μέχρι το κόκκαλο. Χώρια που οι συγκεκριμένες μπάντες σπέρνουν στα live τους.

Ξέρω ότι κάποιοι έχουν φάει κόλλημα μεταλλοφροσύνης (ειδικά με το nu-metal) αλλά άμα είναι να θεωρείς metal π.χ. τους Gorgoroth (που στο είδος τους είναι φοβερή μπάντα και σε κάθε δίσκο γίνονται και καλύτεροι) παρόμοια απόκλιση από το παραδοσιακό metal έχουν και οι Slipknot.

Άμα το δεις πιο διευρυμένα μπορείς να βρεις Therapy? αναφορές στους Threat Signal. Εγώ με το που άκουσα τα γρήγορα σημεία τους θυμήθηκα Dark Angel (εκτός των μοντέρνων επιρροών που αναφέρουν και οι ίδιοι όπως SYL, Soilwork κτλ.) . Οι τύποι στα εφηβικά τους χρόνια πρέπει να είχαν λιώσει κομμάτια όπως το "The Burning of Sodom". Και νομίζω μάλλον αυτή η κατηγοριοποίηση τους ταιριάζει καλύτερα: μοντέρνο thrash. Άκου το δεύτερο κομμάτι που έχουν στο myspace (One Last Breath). Σπέρνει!

Ο Καναδάς γενικά αποτελεί εγγύηση σε κάτι τέτοια. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η χώρα έχει βγάλει μπάντες όπως οι Annihilator, Razor, Infernal Majesty, Voivod και φυσικά τους -κορυφαίους όλων- Piledriver!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Gamato!!! Epitelous irthe ena group pou espase ti malakia tou tsirkoulou pou epikratei sta eurovisia!!! Asxeta apo to poso metrane oi Lordi san rock sxima , eitane gamato na tous vlepw na tinazoun tin oli malakia tis eurovision ston aera!!! Epitelous sixathika na vlepw tin kathe ksekwliara barbie kouklitsa kai ton kathe gay morfonio na to paizei pop idol s'auto to kwloxaneio!!! Keep the Irons!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταρχήν, χάρηκα που πάτωσε η Βίσση. Είναι ένα ξόανο γεμάτο φλέβες και με κόκαλα που εξέχουν. Έχει τραβηχτεί, τσιτωθεί και είναι σαν κινούμενος σκελετός με makeup. Ευτυχώς που τα ρούχα της καλύπτανε τα χέρια και το λαιμό της, γιατί κάτι πρόβες που είχα δει, φαινόντουσαν όλα αυτά και ήταν σκέτη αηδία. Οι Lordi πιο όμορφοι ήταν. Και το τραγούδι αισχρό τελείως.

Μας είχαν πρήξει όλοι με την p00tΆννα και στο τέλος δεν ήξεραν τι να πουν. Και προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τη νίκη των Lordi με επιχειρήματα του στυλ “επειδή έχουν ιδιαίτερη εμφάνιση νίκησαν”. Ρε φίλε, και η p00tΆννα είχε κακάσχημη και τρομακτική φάτσα αλλά κανείς δεν την ψήφισε άρα προφανώς οι Lordi κάνανε κάτι διαφορετικό.


Και άσχετα αν είναι death metal έκδοση απο Alice Cooper σίγουρα κέρδισαν επειδή απλά ήταν the best
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία ήταν η σφαλιάρα που έφαγαν κάποιοι στο Ελλαδιστάν.
Το κιτς τράγουδάκι της Βίσση και του αλητήριου πρώην συζύγου της ήταν ένα της σειράς. Τι διαφήμιση, τι πρεσβείες, τι εκατομμύρια, τι φιέστες , τι υπουργοί, τι και τι και τι, για να βγούνε τελικά οι Lordi με ένα καλό τραγούδι.. Βλέπετε, είχανε αναγάγει τη Eurovision σε εθνικό θέμα με πακτωλό χρημάτων και υψηλo κυβερνητική διαφήμιση. Μέχρι και ο Υπ. Ανάπτυξης Σιούφας το είχε αναφέρει επισήμως μέσα στη Βουλή σαν εθνικό στόχο. Την απονομή είχε προγραμματιστεί να την κάνει η κότα, o Ρουσσόπουλος Υπ. Επικρατείας. «Where is Mr Roussopoulos ?» ρώτησε ο νικητής της Eurovision, Lordi αλλά οπου φύγει φύγει...ο Ρουσσόπουλος . Ακολουθεί τη γραμμή που εγκαινίασε ο πρώην Υπουργός-Τουρίστας Αβραμόπουλος. Δηλαδή δεν εμφανίζονται στις «κακές » και δύσκολες στιγμές κοινώς στα δύσκολα την κοπανάνε... Φοβήθηκε ο Mr Roussopoulos μήπως και μέρος της μικρονοϊκής εκλογικής πελατείας «Χριστόδουλος-Χουντόδουλος και Co» , τον συνδέσει με τους «Σατανάδες », και δεν τον ψηφίσει. .Πάλι καλά που δεν έστειλε τον Αντώναρο όπως είχε κάνει στις Απαγωγές των Πακιστανών και στις Υποκλοπές της Vodafone.

Τελικά αρχίζει και μ'αρέσει αυτός ο διαγωνισμός.

Αννούλα μη στεναχωριέσαι. ‘Όλοι χορηγοί είναι στο πλάι σου όπως η Αmstel την οποία εσύ ξέρεις να χρησιμοποιείς,..με ευρηματικούς τρόπους. Στην ανάγκη, πάρε ιδέες από τον –πρώην; - Μητροπολίτη Αττικής, Παντελεήμων που είχε μετατρέψει τις έδρες των πιστών του σε μανουάλια, αν και νομίζω ότι σε αυτά τα θέματα δεν έχεις ανάγκη από συμβουλές.

Mr Roussopoulos, βγες απ του Μαξίμου, έφυγαν οι Lordi!!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Lordi και ξερό παντεσπάνι!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι εγινε ελληναρες,παει το ΤΙΜΗΜΕΝΟ?Ειστε δε τοσο ΤΣΟΛΙΑ που
το βουλωσατε οταν η απολυτη σταρ
πατωσε αλλιως θα γκαριζατε στα μπαλκονια και στους δρομους,ως συνηθως και προκλητικοι οπως παντα!
Σας τη φορεσαν οι Φινλανδοι{οι οποιοι ηρθαν με...ερανο!!}και χιλια
μπραβο τους!
Χαιρομαι γιατι οι μεταλλαδες-ροκαδες κλωτσησαν στο πισινο τους
απανταχου τσογλανους και τα ελεινα
ερπετα της τηλεορασης.Και παλι μπαβο!
Ο χρήστης str1der είπε…
Τελικά οι LORDI άφησαν εποχή! Τίποτα πλέον δέν θα είναι το ίδιο!! Δείτε εδώ μια έκδοση του my number one φανερά επηρεασμένη απο τον θρίαμβο των LORDI!

http://www.mad.tv/media/multimedia.php?id=22476
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θελω να πω στον υπευθυνο
του site να αφαιρεσει το ονομα{αλιντα}
μου μαζι με το comment μου για τους lordi απ' αυτη τη σελιδα
γιατι εκανα μεγαλη βλακεια που
καθησα κι εγραψα εδω μεσα!
Κανας τροπος να αφαιρειται ενα μηνυμα οταν ετσι θελει ο αποστολεας του δεν υπαρχει εδω?
Σβηστο το comment μου!!
Ο χρήστης Eno είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Eno είπε…
Αντε τσακισου και βγαλε το
post απο δω χαμω ρε

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση