Περισσότερα Ελληνικά blogs

Λοιπόν: πέρα από το dogblogger's blog, το οποίο ήδη αποτελεί τμήμα της ημερησίας περιήγησής μου στο διαδίκτυο, ανακάλυψα προσφάτως και αρκετά ακόμη ελληνικά blog, επιλογή εκ των οποίων σας παρουσιάζω παρακάτω... Αυξάνεσθαι και πληθαίνεσθαι διαδικτυακώς πατριώτες, μπας και κατορθώσουμε να παρακάμψουμε τους διαμεσολαβητές της πληροφορίας (media) και βρούμε και καμιά γωνιά για την αμεσολάβητη διακίνηση ιδεών και απόψεων.
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
  • tsakthan: το ιστολόγιο του Θανάση Τσακίρη, με θέματα πολιτικά αλλά όχι μόνο (και θέσεις και πολιτική πορεία πλησιέστατες με τον υποφαινόμενο).

  • Άσπρη Πέτρα Ξέξασπρη: ιστολόγιο με ποικίλη θεματολογία και απόψεις έπί παντός του επιστητού (εεεε... περίπου!). Πλουσιο.

  • Vita Moderna: με θέματα πολιτισμού (και με τις δύο έννοιες) και τέχνης και μικροχρονογραφήματα. Όμορφο.


  • και τέλος

  • Γεωπολιτικές Αμπελοφιλοσοφίες
  • . Ονομαστικά αυτοπαροδούμενο ιστολόγιο επί θεμάτων γεωπολιτικής (προφανώς). Σοβαρό πάντως... Δεν ανανεώνεται πολύ συχνά τελευταία...

    Σχόλια

    Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
    Μιά που το Μακεδονικό είναι και πάλι στην επικαιρότητα, συνιστώ σε όσους ενδιαφέρονται για το θέμα, να διαβάσουν το σχόλιο μακεδονικό και προτεινόμενη ελληνική στρατηγική η κάπως έτσι, στο logikiellada.blogspot.com
    Είναι μιά πρωτότυπη προσέγγιση του θέματος.
    Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
    συνιστώ και γω με τη σειρά μου το www.apomesa.info

    Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

    Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

    Μετεκλογικά

    Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση