Ο καραγκιόζης πλεϊμπόης

Όταν αγανακτώ για την ηλιθιότητα των κυβερνώντων την χώρα, όταν εξοργίζομαι που άνθρωποι που μετά δυσκολίας μιλούν Ελληνικά και που δεν θα μπορούσαν να διοικήσουν μπακάλικο γίνονται υπουργοί, στρέφω το βλέμμα προς Δυσμάς και λέω:
Υπάρχουν και χειρότερα...

Σχόλια

Ο χρήστης Αστραδενή είπε…
Ναι...τόσο κοντά στην Ελλάδα είναι η λύση της καθημερινής ερώτησης:Μα τί κατάσταση είναι αυτή!Γίνονται αυτά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες;
Ο χρήστης kkk είπε…
Καλά, δεν μπορεί να μιλήσει ο άνθρωπος ειλικρινά, πεσαν όλοι να τον φάνε.. :-D

Εγώ είμαι σίγουρος οτι ο Μπερλουσκόνι πίστευε οτι χρησιμοποιούσε ταλέντα πλεϋμπόυ. Τώρα η Φινλανδέζα τι κατάλαβε, μόνο η ίδια μπορεί να μας πει...

Πάντως, εν αγνοία όλων των δεδομένων, γιατί να αποκλείουμε κάποια εκδοχή;

(Just a bit of harmless fun, hehe - Arnie)
Ο χρήστης S G είπε…
ο Μπερλουσκονι εχει πεταξει τρελες ατακες και στο παρελθον. Δεν ειχε πει σε μια συναντηση: "Ας μιλησουμε τωρα για γυναικες και ποδοσφαιρο. Γκερχαρντ (Σρεντερ) εσυ πρεπει να ξερεις απο γυναικες, ετσι?" :-)


παντως ο Μπερλουσκονι μπορει να ναι λιγο καφρος, αλλα εχει διοικησει μπακαλικο Ταλω!


ΥΓ δεν ξερω γιατι 5 στις 6 φορες, τα σχολια δεν λειτουργουν (δεν ανοιγει καν η σελιδα)
Ο χρήστης talos είπε…
S_G: Για τους Έλληνες μιλούσα... Ο Μπερλουσκόνι είναι ο άνθρωπος για τον οποίο έχει φτιαχτεί ο όρος *καραγκιόζης*, και οι γκάφες και οι ανοησίες του είναι μνημειώδεις.

Πολιορκητή, καταλαβαίνω τι λες αλλά και ο Λεβέντης έτσι αυθόρμητος είναι. Ο Μπερλουσκόνι είναι ένας συνδιασμός Μπόμπολα και Λεβέντη με ολίγη από Ντούτσε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση