Περιγλώσσιο=Ο εξωγήινος αρχηγός των ΕΛ;

Ακούσατε, ακούσατε: Επίδοξοι ΕΛληνοκεντρικοί συγγραφείς: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ=ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΣ=ΠΥΞΙΣ=ΤΕΛΕΣΙΣ=ΣΚΟΡΠΙΟΣ=750 = ακολουθήστε τους συνδέσμους...

Σχόλια

Ο χρήστης talos είπε…
Περίληψη προηγουμένων:

Μια νέα Ελληνοκεντρική θεωρία ανατέλλει!
Ένας νέος Ελληνοκεντρικός συγγραφέας γεννήθηκε! Και αυτός είσαι ΕΣΥ!!! To Perikallos Project σου εύχεται: Kαλά κέρδη!
Όλα ξεκίνησαν πριν από199.317 χρόνια, όταν πιθηκοδεινόσαυροι από ένα μακρινό αστρικό σύστημα, έχοντας επικεφαλής κάποιονΑζώρεπιτέθηκαν στη γη.

Δυστυχώς, το ανθρώπινο γένος που τότε αποτελείτο μόνο από Έλληνες, αιφνιδιάστηκε. Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί αιώνες μέχρι να φτάσουμε στην Αργοναυτική εκστρατεία όπου οι Έλληνες ξανασήκωσαν κεφάλι. Αργότερα, όταν εμπνευσμένος ηγέτης του Ελληνισμού ήτο ο Βίας ο Πριηνεύς η επικράτησις των Ελλήνων οριστικοποιήθηκε, ιδίως μετά την Μάχη των Πλαταιών. Ωστόσο, με το πέρασμα των αιώνων οι εχθροί των Ελλήνων άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι και να ζητούν εκδίκηση.

Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο, οι Εντομοειδείς Σινομογγόλοι είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Γιώργος Ζαμπέτας τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των "Ε" βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των "Ε" στα νησιά νησιά Φώκλαντ όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο Μητρόδωρος ο Χίοςκωδικοποιημένα στα βιβλία του.

Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή έν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση ΟΜΕ-ΟΤΕ η οποία πίσω από το *αθώο* της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Γιώργος Μάγγας, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.

Δυστυχώς, όσο υπάρχουν προδότες όπως ο Μάκης Βορίδης και ο Βασίλης Λεβέντης που και οι δύο είναι κρυφο- εξωγήινοι, το μέλλον του ελληνισμού θα κρέμεται από μια κλωστή, όπως λέει και ο συγγραφέας-ερευνητής Λιακόπουλος.

Όμως ο Διόνυσος που πάντοτε σώζει την Ελλάδα θα επέμβει σε17 χρόνια και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην οριστική επικράτηση, όπως κωδικοποιημένα προφητεύει ο Ευριπίδης στο έργο του Μήδεια!
Ο χρήστης Phantasmak είπε…
Ώστε οι χαρακτήρες της Παλαιάς Διαθήκης ήταν πιθηκοδεινόσαυροι με επικεφαλή σκύλο! Αυτά μας τα κρύβουνε οι κρατούντες!! Τελικά όλα αποκαλύπτονται στο Perikallos Project. Εξωγήινος ο Βορίδης; Από το Σείριο; ;))

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση