Η μόνη λύση...

...για την αυθαιρεσία είναι να πάρουν οι θιγόμενοι πολίτες την κατάσταση στα χέρια τους;

...οι κάτοικοι που ήταν συγκεντρωμένοι στράφηκαν κατά των παράνομων κατασκευών που κλείνουν τον παραλιακό δρόμο Μιλάτου - Σισίου κι άρχισαν μόνοι τους την προσπάθεια κατεδάφισης, αφού οι αρχές δεν κάνουν απολύτως τίποτα στην κατεύθυνση αυτή εδώ και χρόνια.

Η προσπάθεια συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και παρά το ότι εμφανίστηκε ο διευθυντής του ξενοδοχείου με κάποιους «εύσωμους» υπαλλήλους και απειλούσε θεούς και δαίμονες με φράσεις όπως «θα απολύσουμε όλους τους ντόπιους υπαλλήλους»κ.λ.π.

Φεύγοντας οι κάτοικοι έστειλαν στην διεύθυνση του ξενοδοχείου την προειδοποίηση ότι αν δεν αλλάξει στάση σε σχέση με την παραλία και τον παραλιακό δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλα "θερμά επεισόδια" εν μέσω της τουριστικής περιόδου...


Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι των χωριών Σίσι, Μίλατος και Βραχάσι είναι σε διαρκή εξέγερση δημαπελευθερωτικού αγώνα από το 1998, λόγω "Καποδίστρια", καθώς ζητούν την απόσχισή τους από τον δήμο Νεαπόλεως και την δημιουργία δήμου Βραχασίου που να περιλαμβάνει και τα τρία, με έδρα το Βραχάσι. (Εκεί κατοικοεδρεύει και ηγείται του αποσχιστικού κινήματος ο Κώστας Ζουράρις, υποψήφιος νομάρχης Λασιθίου με την Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες Νομαρχιακές εκλογές.)

..Βλέπεις, η γλύκα της (έστω ήπιας) εξέγερσης άμα την μάθεις, δεν σε αφήνει να κάθεσαι ενώ αδικοπραγούν οι άλλοι εις βάρος σου...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση