Αλαβάνος. Συνέντευξη. Τέλος χρόνου.

Η προθεσμία υποβολής ερωτήσεων προς το Αλέκο Αλαβάνο έληξε και το σχετικό αρχείο εστάλη. Περιλήφθησαν και κάποιες από τις ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν στην συνέντευξη που έχει κάνει το (εξαίρετο) Πολιτικό Μπλογκ, (και θα αναρτηθεί σύντομα). Οι ερωτήσεις είναι καμιά πενηνταριά οπότε ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος πώς θα προλάβει ο κ. Αλαβάνος, σε λίγες μέρες ειδικά που κάποιες σηκώνουν πολλή συζήτηση. Θα δούμε. Όπως και νάχει, δεν φταίω εγώ, φταίει ο πρωθυπουργός που έκανε τις εκλογές κούρσα ταχύτητας. Θα σας κρατώ ενήμερους.

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Προσπάθησε να βγάλεις 10 ερωτήματα συγκεντρωτικά και α' προτεραιότητατας και στείλε τα όλα τα ερωτήματα. Ώστε να απαντηθούν κυρίως αυτά που σε νοιάζουν και αν έχει χρόνο ο κ. Αλαβάνος να απαντήσει στα υπόλοιπα 40.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
nai vgalte ta na ta kanoume ola mazi mia mikrou mhkous tainia lol
http://www.youtube.com/watch?v=Ze0TbI2VMsE
Ο χρήστης a.c. είπε…
Μπράβο πολύ καλή προσπάθεια, περιμένουμε το αποτέλεσμα.

Ενδιαφέρον θα είχε, αν μπορούσες να καταφέρεις και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, να απαντάνε σε τέτοιου τύπου ερωτηματολόγια.
Ο χρήστης talos είπε…
a.c. Αν οι εκλογές γίνονταν τον Μάρτιο, ίσως να προσπαθούσα κάτι αντίστοιχο. Αλλά η διαδικασία είναι χρονοβόρα και έχουμε και δουλειές. Είχα και άλλα σχέδια για αυτές τις εκλογές, αλλά επέστρεψα στην Αθήνα την Δευτέρα και τρέχω για δουλειές ασταμάτητα. Ίσως όμως επιχειρήσω κάτι μετεκλογικό...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση