Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλλαγή σχεδιαστικού προτύπου

...προσωρινή μέχρι να φιλοτιμήσω αυτούς που πρέπει -και να γίνει σωστά. Από εδώ (καλά νάναι οι άνθρωποι)...

Ενημέρωση: κάνω κάτι μαστορέματα με τα comments γιατί δεν δούλευαν τα Ελληνικά.

Σχόλια

Ο χρήστης kkk είπε…
?, ??, ??, ??????????? ?? ??????? ???????? ?? ?????? ?????. ???? ??????? ?? ????? ????? ? ???????. ??, ??? ??????????, ???? ?????? ??? ????;

???? ?? ?????? ?? blog ??? ????? ????????????, ?????? ?? ?? ????????????.

??? ???? ???? ???????? blog ??? ?? ??????? ???????, ???? ??? ????? ?? ???????, ??? ??? ???? ??? ???????.

??? ???????? ??? ?????? ????? ?? ???? ????? ??? ?? ????? ?? ??? ?????. ????????? ?? ?????? ???????? ?? ??????? ????? ??? ???????????? ?? ???? ????????
Ο χρήστης kkk είπε…
Prospathw na pw:-
Min xrisimopoiiseis anoixta grammata se skoyro fonto.

Fainetai asxhma
Ο χρήστης talos είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης talos είπε…
Το άσχημα είναι σχετικό. Το δυσανάγνωστο δεν είναι... Αλλά θέλει πολύ πείραγμα ('η ξαναστήσιμο καινούριου) και δεν έχω κουράγιο. Τε'σ'πα... προσωρινό είναι.
Ο χρήστης talos είπε…
Θα έπαιζα με τα stylesheets (όπως έπαιζε ο Ταμερλάνος με την Βαγδάτη), αλλά το css καλείται από εξωτερικό url και είναι μεγάλη μανούρα να βάλω χέρι. Δεν λες καλά που φιλοτιμήθηκα να κάθομαι να πειράζω templates μέσα στον πανικό...!
Ο χρήστης Ilias είπε…
Ta bullets einai ola ta lefta!
Ante kai sto epomeno lifting...
Ο χρήστης Πολιορκητής είπε…
Με γειά!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και πολύ... μαύρο ρε παιδί μου...
Ο χρήστης J95 είπε…
Ωραίο είναι, θυμίζει Athens Indymedia.

btw επί 10 λεπτά νόμιζα πως όλα τα σχόλια τα κάνει κάποια "Έφη". :)
Ο χρήστης KiTaSuMbA είπε…
Εγώ τι να πω; I hate fixed widths! Κοίτα που θα το κάνουν πειρασμό να κατεβάσω ανάλυση πίσω στα 1280x1024...

Κατά τα άλλα μια χαρά template είναι...
Ο χρήστης Πάνος είπε…
Φίλε, help!
Ο χρήστης talos είπε…
Πάνο αυτό ήταν επιδοκιμασία, αποδοκιμασία ή κάτι άλλο (κάτι δεν δουλεύει σωστά;)
Ο χρήστης Πάνος είπε…
Δες τα "μυστικά του Κόλπου" και θα καταλάβεις
Ο χρήστης The Passenger είπε…
Είχα ψιλοσυνηθίσει το προηγούμενο και για να είμαι ειλικρινής αυτό δεν μου κάθεται και πολύ καλά...φαίνεται πολύ...μηχανικό.Stark αν θέλεις.
Ο χρήστης CrazyMonkey είπε…
Με γειά τα ρούχα...
Μ'αρέσει. Καλοφόρετο!
Ο χρήστης Harry είπε…
Ωραίο. Με γεια:)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζωνιανά

Διαβάζω και ακούω τα όσα γράφονται και λέγονται το αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά με την ελαφρά δυσανασχέτηση που ως Κρητικός της διασποράς νιώθω, βλέποντας ότι ο κοινός τόπος και το αναμενόμενο παρά τοις Κρησί, γίνεται πηχυαίος τίτλος και "ανακαλύπτεται" από τα Αθηναϊκά ΜΜΕ ως κεραυνός εν αιθρία, ως κάτι το αναπάντεχο. Η δυσανασχέτηση προέρχεται από το γεγονός ότι τέτοιου είδους θέματα φτάνουν μέχρι την Αθήνα όταν υπάρχουν νεκροί - και τότε φτάνουν ως έτοιμο θέαμα και με μεγάλη απόσταση από την τοπική οπτική. Από την άλλη δεν νιώθω αρκετά κοντά στα τεκταινόμενα στο νησί πλέον, ώστε να έχω κάποια σημαντική άποψη να συνεισφέρω. Αυτοί που βιώνουν την κατάσταση, είναι καλύτερα σε θέση και να την εκτιμήσουν. Εδώ θέλω να παρατηρήσω κάποια πράγματα και να παραπέμψω σε πλησιέστερους παρατηρητές.

- Όσοι βλέπουν στις μαφίες του Μυλοποτάμου κάποιου είδους "αντεξουσιαστές" και "εχθρούς του κράτους", είναι μακριά νυχτωμένοι. Η κατάσταση αυτή προέκυψε ως αποτέλεσμα π…

Το όπλο της λανθασμένης πρόβλεψης

Επ' αφορμή της νικηφόρου μάχης του πακέτου λιτότητας και της σίγουρης επιστημοσύνης με την οποία ο Υπουργός Οικονομικών μετέφερε την αισιοδοξία του, ας εξετάσουμε τις βάσεις της και την προϊστορία των επισήμων εκτιμήσεων για την πορεία της Οικονομίας της χώρας μας στα χρόνια της κρίσης:
Sins of Commission Από το Real World Economics Review, o Jesse Frederik, στο άρθρο του "Folly from Olly. The disasterous quality of the economic predictions of the European Commission" κάνει την παρακάτω παρατήρηση σε ότι αφορά τις προβλέψεις της Κομισιόν για τις επιδόσεις της Ελληνικής οικονομίας, κατά την διάρκεια του Μεγάλου Ελληνικού Κραχ, την οποία μετάφρασα στα Ελληνικά (χωρίς την άδεια του συγγραφέα, ελπίζω στην κατανόησή του λόγω της πιεστικής επικαιρότητας): Στον πίνακα παρουσιάζονται οι πέντε ενημερώσεις της εκτίμησης της Κομισιόν, κατά την διάρκεια του έτους με την πρώτη να δημοσιεύεται την άνοιξη της προηγούμενης από την εκτιμώμενη χρονιά. Σημειώνω πως η τελευταία επικαιροπ…

Πείνα, λιποθυμίες και η χρησιμότητα του λαϊκισμού: μια συζήτηση με τον Πάσχο Μανδραβέλη

Με αφορμή μια συζήτηση με τον Πάσχο Μανδραβέλη στο twitter

[Δημοσιεύθηκε στην διαδικτυακή Αυγή 2/12/2013]Η είδηση-μαϊμού (όπως ήταν σχεδόν εξαρχής φανερό νομίζω) περί θανάτου από πείνα 16χρονου στην Πλατεία Αμερικής, προκάλεσε μια συζήτηση στο twitter με τον Πάσχο Μανδραβέλη που άδραξε την αφορμή να καταγγείλει την ψευδή καταστροφολογία της αριστεράς.

@Mandravelis Η πείνα των μαθητών δεν είναι hoax http://t.co/WbAe7biTwp
— talws (@talws) November 25, 2013 Του υπέδειξα πως η πείνα στην Ελλάδα δεν είναι μύθος, παραπέμποντάς τον  στο σχετικό άρθρο της Ημερησίας (προκειμένου να μην υπάρχει θέμα επαρκούς καθεστωτικότητας των πηγών). Ο ΠΜ σε ποστ στου στο twitLonger απάντησε πως δεν υπάρχει πείνα στην Ελλάδα, μόνο φτώχεια και ότι όλα αυτά περί λιποθυμιών από την πείνα στα σχολεία είναι "hoaxes" - αστικοί μύθοι: "Η φτώχεια δεν είναι hoax. Είναι πραγματικότητα. Οι λιποθυμίες από την πείνα, είναι hoax. Ποτέ δεν στοιχειοθετήθηκαν, πάντα ήταν καταγγελίες του στιλ «άκουσα...», «μου …