Μεγαλοφυΐα!



κ. Υπουργέ

Σας γράφω για να σας ενημερώσω σχετικά με ένα φλέγον θέμα που απαιτεί την άμεση κινητοποίηση όλων μας, κυρίως όμως την δικιά σας που, έτσι Υπουργός που γίνατε, μπορείτε ίσως να έχετε πολλαπλάσια επίδραση από τους περισσότερους από εμάς.

Παρότι είμαι ο Τζόνυ Αμπάτζα, γυιος του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Νιγηρίας και θα μπορούσα να σας μιλήσω για τα μυθώδη πλούτη που σας περιμένουν, αν μου στέλνατε τα στοιχεία σας κτλ, θα ήθελα να σας απασχολήσω σχετικά με την φρικτή τύχη που περιμένει αθώα γατάκια στα χέρια ενός άρρωστου και άσπλαχνου Ιάπωνο-αμερικάνου "καλλιτέχνη", ο οποίος τα βάζει σε βαζάκια και αλλάζει, λέει, το σχήμα τους και τα βασανίζει - έχει και ιστοσελίδα Bonzai Kitten που τα πουλάει, ο σιχαμένος, και πρέπει όλοι μας να ευαισθητοποιηθούμε και να σώσουμε τα γατάκια κύριε Υπουργέ, και η δική σας παρέμβαση θα έχαιρε σίγουρα θετικής εκτίμησης ακόμα και στις ΗΠΑ λόγω του φιλοζωικού κλίματος στην μεγάλη, φίλη και σύμμαχο χώρα, που πρωτοπορεί σε τέτοιες αντιδράσεις.

Σας απευθύνομαι διαδικτυακά επειδή γνωρίζω την ευαισθησία την οποία έχετε επιδείξει πρόσφατα σε θέματα που έχετε ψαρέψει από το διαδίκτυο και από ημέιλ, θέματα εγνωσμένης βασιμότητας, θέματα άλλωστε τα οποία από την αρχή της πρώτης υπουργικής σας θητείας, σας απασχόλησαν, όπως είχαν απασχολήσει και το Ιστολόγιον του καλού μου συνεργάτη στην Κεντρική Τράπεζα της Νιγηρίας, Τάλω Ολάτζουγουον, στον οποίο θα ήμουν χαρούμενος αν προωθούσατε τυχόν εμβάσματα για περαιτέρω ενέργειες.

Επαφίεμαι στην ευαισθησία σας και στην συμπόνοια σας και να σημειώσω με λύπη πως ο Ελληνικός πνευματικός κόσμος με εσάς στο τιμόνι της Παιδείας είχε βρει τον ηγέτη που του ταιριάζει - κρίμα που σας κέρδισαν τα τρένα.

Μετά τιμής
Τζόνυ Αμπάτζα
47 HILTON AVENUE,
VICTORIAL ISLAND,
LAGOS NIGERIA

Σχόλια

Ο χρήστης Rodia είπε…
Εμ; Μορφώθηκε ο άνθρωπος (ανα)τιναζόμενος από καναπέδες, ντιβάνια, μπαούλα, ξαπλώστρες, ντιβανοκασέλες... ;)
Ο χρήστης talos είπε…
Λεπτά μόλις μετά από την ανάρτηση αυτή, ξεφεύγοντας από το φίλτρο του σπαμ διείσδυσε, στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο η ακόλουθη επιστολή από διεύθυνση στην *Κίνα* την οποία παραθέτω ολόκληρη για να τιμήσω την Δύναμη που προσέχει τον Λιουκ Σκάιγουώκερ και επιμελείται την ειρωνεία των συγχρονικοτήτων:

From: Mrs. Mercy J Morgan,

Dear Sir,

I know you will be surprise to receive this mail from me as we do not know each other, nevertheless I am Mrs. Mercy J Morgan from Liberia presently residing in U K.

I would like to apply through this medium for your co-operation to secure an opportunity to invest and to go into joint business partnership with you.

I have a substantial capital I honorably intend to invest jointly with you into a lucrative business venture based on your advise and directive.

The essence of this mail is to open up communication with you to enable us know each other as regards to our plan to invest our money judiciously with you.

Please feel free to email me for further clarification on my intention to partner with you. God bless you as I will be looking forward to hear from you urgently.

Best Regards,

Mrs. Mercy J Morgan Son Harry
Ο χρήστης Stazybο Hοrn είπε…
Αγαπητέ Τάλω,

θα έπρεπε να αισχύνεστε, σεις, το πρώτο ρομπότ της ανθρωπότητας, Ελληνικότατο, φυσικά, να υποδύεστε τον γιο κάποιου πιθήκου, μπατζανάκη κάποιου τζόνυ.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω και να σας καθησυχάσω, ότι χάρη στις υποδομές του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, λαμπρά ελληνικά πνεύματα, Έλληνες Δάσκαλοι, με το ε και το δου κεφαλαία, έχουν αναλάβει την ευαισθητοποίηση αφενός ολόκληρου του ονλάιν πληθυσμού της χώρας στο ζήτημα των γατακίων, με χρήση των λιστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και των παιδιών σας και των δικών μου (που λέει ο λόγος, για μένα φροντίζει ο γείτονας) με τη συλλογή υπογραφών στη σχετική επιγραμμική ικεσία, πώς το λένε οι βάρβαροι... όνλαϊν πετίσιον (εκ του πίπτειν, βεβαίως βεβαίως), καθοδηγούμενοι υπό συναδέλφων σας.

Παραλλήλως, οι ίδιες υποδομές, παρέχουν την δυνατότητα σε λαμπρούς καθηγητές και επιστήμονες να μεταλαμπαδεύσουν την ανωτερότητα του παμμέγιστου δασκάλου του Αινστάιν, μα και του Μπορ, του Σρέντινγκερ, του Χάισενμπεργκ (εξετάζεται λεπτομερώς η αληλλογραφία όλων) στους γυμνασιόπαιδες και λυκειόπαιδες.

Σας διαβεβαιώ πως απ' όποιο μετερίζι κι αν με εμπιστευτεί ο συνταξιοδοτούμενος, η αποστολή μου παραμένει η ίδια. Η εγνωσμένη ευαισθησία μου με οδήγησε να εγκαταστήσω ως και δορυφορικό δίκτυο εδώ, και θα γεμίσω και όλη την εκλογική μου περιφέρεια wifi spots γιατί, κατά σύμπτωση μόλις έγινα ΥΜΕ, ξεκίνησε αναδρομικά έτος ευρυζωνικότητας σε όλη τη Θράκη!!! Οι συμπατριώτες μου πρέπει να αισθάνονται περήφανοι και τυχεροί για μένα. Αν υπήρχε χαρτοφυλάκιο, και ήμουν υπουργός νεκροταφείων, θα τους είχα θάψει όλους.

Και τώρα, με συγχωρείτε. Πάω να πιάσω πάλι το μυστρί και το πυλοφόρι, γιατί η δουλειά κάνει τους άντρες...

Εγώ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγαπητέ θα διακόψω τον ειρμό της επιστολής σας με ένα σοβαρό θέμα : έχω ξεκινήσει μια προσπάθεια να αναλύσω μετ' άλλων την ευρωπαϊκή συνθήκη της Λισαβώνας. Και πιστεύω ότι απαιτείται λίγο πιο συλλογική προσπάθεια!!! τα έχω βρει σκούρα!! καμμιά ιδέα; lisbonlex.wordpress.com
Ο χρήστης Idom είπε…
Προσυπογράφω.

Είναι ασύλληπτα τρομερή περίπτωση.

Είναι εφιαλτικό αν μάς αξίζει...

Idom

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση