Χαρίζουμε στρατιωτικά οχήματα στο Ιράκ;!

Με την επιφύλαξη ότι το έχω δει να αναφέρεται μόνο στο Middle East Newsline (που από ότι φαίνεται είναι ενημερωτική πύλη σχετική με την αμυντική βιομηχανία και τους εξοπλισμούς στην περιοχή), φαίνεται πως η Ελλάδα χαρίζει στο Ιράκ τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού Σοβιετικής κατασκευής.

Aνεξάρτητα από την παλαιότητα των οχημάτων, να σημειώσω ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση στον ιστοχώρο του ΥΕΘΑ. Να σημειώσω επίσης ότι το γεγονός αυτό μας εμπλέκει, έστω και οριακά, σε μια σύρραξη στην οποία το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού δεν θέλει ούτε για πλάκα να εμπλακεί - καθώς επίσης ότι βοηθούμε στρατιωτικά ένα καθεστώς το οποίο ο προηγούμενος "πρωθυπουργός" (δοτός και αυτός και παλαιός συνεργάτης της CIA) Αγιάντ Αλλαόυι, χαρακτήρισε από πλευράς παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εφάμιλλο του Σαντάμ, παραδεχόμενος ότι λειτουργούν αποσπάσμτα θανάτου και μυστικά στρατόπεδα βασανιστηρίων. Να σημειώσω επίσης ότι ο στρατός στον οποίο στέλνουμε βοήθεια εμπλέκεται σε πολιτικές δολοφονίες και εγκλήματα πολέμου.

Αν αληθεύει λοιπόν: αίσχος. Και ποιος ακριβώς έδωσε την έγκριση;

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
desto kai apo tin alli pleura..mallon sampotaz tous kanoume an ontos tou dosoume ta pleon paroxhmena BMP1.. ;-P

n
Ο χρήστης jim_hellas είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης jim_hellas είπε…
Ελπίζω να μην αληθεύουν όλα αυτά... αν είναι αλήθεια, τότε πραγματικά ντρέπομαι! Πειράζει που δεν θέλω η Ελλαδίτσα να πέσει στα σκ@τ@ που έκανε η Αμερική;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φαίνεται ότι μας περισεύουν χαρίζουμε οχήματα στο Ιρακ, χαρίσαμε ελικόπτερα στα Σκόπια κλπ.
Που πάνε τα λεφτά μας ρε!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζωνιανά

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Το όπλο της λανθασμένης πρόβλεψης