Σκάνδαλα

[Αναθεωρημένη και εμπλουτισμένη καταχώριση]
Τελικά τα μπλογκ βγάζουν μερικά ουσιώδη σκάνδαλα - από εκείνα που το γεγονός ότι λίγοι καταλαβαίνουν ότι είναι σκάνδαλα είναι το πιο ανησυχητικό:...

1. Αυτό που σας είχα τάξει σε προηγούμενη καταχώριση: ένα σκάνδαλο δεοντολογίας άλλου τύπου από τα συνηθισμένα από τον DKTF / J95. Ο οποίος είχε προλάβει να προσθέσει κι άλλο ένα ποστ για την ομοιοπαθητική - και έπεται και ένα τελευταίο. Έτσι συμπληρώνεται η ενότητα ομοιοπαθητική - αφού συμπεριλάβω και την σχετική καταχώριση του BuBlog.

2. Πόσο εκτιμά το Ελληνικό δημόσιο το ελεύθερο λογισμικό; Τόόόόσο (λέει ο Γιάννης Μπερεδήμας). Είχα σχολιάσει την αρχική συμφωνία του σκανδάλου προ μηνών και την σχέση δημοσίου (και ΥΠΕΠΘ ειδικότερα)-ΕΛ/ΛΑΚ προ ετών. Επαναλαμβάνω την παλιότερη πρότασή μου με άλλο τελικό αποδέκτη: κάποιος να στείλει αυτήν την, εκ Περού, επιστολή στην κυρία Γιαννάκου.

Σχόλια

Ο χρήστης Oneiros είπε…
Εγώ πάλι, προτείνω να μεταναστεύσουμε όλοι στην Extremadura, στο Gdansk, στη Βραζιλία ή στη Ν. Αφρική, για να μη μας ανεβαίνει η πίεση.
Ο χρήστης talos είπε…
Γιάννη, δεν νομίζω ότι το θέμα είναι η Γιαννάκου. Αν μη τι άλλο μου φαίνεται από τα άτομα που έχει από τα υψηλότερα IQ στην παρούσα κυβέρνηση (κάτι που ομολογουμένως δεν είναι και έπαινος...) Ένας πιθανός αντικαταστάτης της δεν νομίζω ότι θα καταλάβαινε περισσότερα. Το πρόβλημα δεν είναι (δυστυχώς) το πρόσωπο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση