Όλα κούφια

Εξαιρετικά αφιερωμένο στους γίγαντες του funel

Πρέπει να αποκαλύψουμε ότι πολλά από τα όσα μας αποκαλύπτουν τα τηλεοπτικά τέρατα της Τηλεόρασης της Αποκάλυψης, (που έχουν βεβαίως σαν στόχο την συστηματική μείωση του IQ της φυλής των Ελλήνων) προέρχονται από σινομογγολικοεβραιομασονικά σάιτ των ΗΠΑ!!!! (η καλύτερη άμυνα απέναντι στην αντεγειάσου συνωμοσιολογία είναι η κόντρα-συνομωσιολογία), βλέπε π.χ. τις παραπομπές σε αυτήν εδώ την καταχώρηση στο Metafilter περί "ελέγχου του καιρού" για να πειστείτε ότι αυτά που ακούμε από εδώ είναι όχι απλώς μπούρδες, αλλά μπούρδες από δεύτερο χέρι.

Χαρακτηριστική περίπτωση μεταχειρισμένης αρλούμπας είναι τα περί υποχθόνιων Βριλ εκ των οποίων μάλιστα ετυμολογούνται λέει τα Βριλήσσια (πιθανολογώ και η Βριλ-κρημ)... Προκύπτει βεβαίως ότι η ιδέα περί Βριλ προέρχεται από μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του 19ου αιώνα (το οποίο παρατίθεται εξ ολοκλήρου εδώ), γραμμένο μάλιστα από έναν συγγραφέα του οποίου το όνομα είναι εμβληματικό της κακής και μεγαλόστομης πρόζας, και στο όνομα του οποίου δίνονται βραβεία κακής λογοτεχνίας. Έκτοτε όπως εξιστορεί η Wikipedia, η ακμή της ψευδοεπιστήμης στην Ναζιστική Γερμανία ώθησε κάποιους τρελαμένους φιλοναζί να υφάνουν ολόκληρη μυθολογία περί Βριλ - η οποία μεταλλάχθηκε, βρήκε σπίτι στα Βριλήσσια και εισήχθη στα καθ ημάς.

Συναφές βέβαια θέμα (μια και μιλάμε για υποχθόνιους) είναι τα περί κοίλης Γης - επίσης διεθνές στην ακτινοβολία του. Σε σχέση με αυτό, έχω καλά νέα να ανακοινώσω στους πιστούς: Διοργανώνεται ταξιδάκι αναψυχής στο εσωτερικό της Γης από 26 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου 2006, με τιμές που ξεκινάνε από 18,950 δολάρια και φτάνουν τα 20,950 δολάρια (πρώτη θέση υποθέτω;). Στο σάιτ υπάρχουν οδηγίες για κρατήσεις και δίνονται περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Υπάρχει βέβαια και μια μικρή υποσημείωση (βλέπετε η πίστη δεν σώζει από μηνύσεις):

GUARANTEES: By joining Our Hollow Earth Expedition, expedition members agree that there are NO GUARANTEES that this expedition will reach Inner earth. The expedition will make a good faith effort to locate the North Polar Opening and enter therein, but worst case scenario is that we visit the geographic North Pole, explore the region, and continue on to the New Siberian Islands. At all times the expedition will also be at the mercy of the weather, ice and sea conditions.


Το δρομολόγιο του ταξιδιού εδώ.

Οπότε, όσοι πιστοί αποταμιεύετε - αλλά ο Λιακόπουλος μπορεί σίγουρα με τα έσοδα από τα βιβλία του να κάνει το ταξίδι (παρέα με τον Χαρδαβέλλα! να γίνει και ρεπορτάζ!).

Ακόμα καλύτερα, σκέφτομαι να διοργανώσω κι εγώ διεθνές κάμπινγκ αναζήτησης Βριλ στα Βριλήσσια και στην Πεντέλη, με μόλις 3000$ το κεφάλι (και δωρεάν σκηνή). Διότι πρέπει να εκμεταλλέυεται κανείς τις ιδιατερότητες της πατρίδας του για να αποκτήσει το, τόσο απαραίτητο στις ημέρες μας, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τουρισμό.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπάρχει αστεία πλευρά σε θεωρίες συνομωσίας.
Υπάρχουν και αστείες θεωρίες συνομωσίας.

Το επικίνδυνο είναι να θεωρούνται αστείες θεωρίες συνομωσίας όλες οι δυσεξήγητες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις, ταυτιζόμενες στην αντιμετώπιση με γελοίες απόψεις επί ιστορικών, ανθρωπολογικών και εθνολογικών θεμάτων.

Είναι αυτό που θέλουν τα ισχυρά διεθνή κέντρα αποφάσεων να πιστεύει το πόπολο.

Γι΄ αυτό και προωθούν, από τα μέσα που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και την μαζική κουλτούρα ( κινηματογράφο, τηλεόραση, λογοτεχνία , «ειδησεογραφία»), μια πλημμυρίδα συνομωσιολογικής παραλογοτεχνίας : κώδικες Ντα Βίντσι, Ιλλουμινάτι , πύλες του «ανεξήγητου», «ερμηνείες» αρχαίων κειμένων κ.λπ.

Επιτυγχάνουν έτσι τριπλό στόχο.
Πρώτον, αποσπούν την προσοχή της κοινής γνώμης από τα πραγματικά και υπαρκτά καθημερινά προβλήματα.
Δεύτερον, συσκοτίζουν τις ενέργειες που αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους.
Τρίτον, αναγορεύουν «γραφικούς» όσους αναδεικνύουν τις προθέσεις τους.

Εύλογο ερώτημα κάποιου : και ποια είναι αυτά «τα ισχυρά διεθνή κέντρα αποφάσεων» ;

Για απάντηση, τηλέφωνο στην Κοντολίζα …
Ο χρήστης dgalanis είπε…
H "μεταφυσική" αυτού του επιπέδου πάει χέρι - χέρι με την υποκουλτούρα.
Ο χρήστης funEL είπε…
Το μυστικό Τάγμα των ιπποτών funEL χαιρετά τους εν Λιακώ Ιστολόγους παρόλο που εκφράστηκαν σοβαροί προβληματισμοί από το Ανώτατο Συμβούλιο των Ιπποτών όσον αφορά τη "ΣΥΜΠΤΩΣΗ?" του Ίδιου Θέματος των καλλικατζαραίων.
Αυτό οφείλεται μάλλον στην υψηλή συγκέντρωση των ρυπαρών αυτών πλασματιδίων σε περιοχές όπως φυσικά τα Βριλήσσια όπως σοφά επισημάνατε. Πρέπει να προσέξουμε γιατί αυτές τις μέρες επίκειται η παρουσίαση των μεγάλων ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ Πακέτων γνώσης του Προφήτη και όλος ο Κάτω Κόσμος σύσωμος αναδεύεται επικίνδυνα. Να σκεφθείτε (κατά ασφαλείς πληροφορίες του Σακκέτου -Πακέτου) ότι μόλις πληροφορήθηκε το σημαντικό αυτό γεγονός ο Εγκέλαδος χέστηκε πάνω του -εξ ου ο σεισμός στο Πακιστάν-. Τις προ άλλες ένας υψηλόβαθμος Ιππότης μας συνέλαβε ένα χοντρό Βρυλ που σφήνωσε στη μηχανή του Αντίχριστου στη τουαλέτα. Αποδείχθηκε ότι ήταν ο προδότης ανηψιός του μπάρμπα ΒΡΙΛΛΟΥ.
Όλα αυτά τα φαινόμενα μας προβληματίζουν, και φυσικά αν συνδυαστούν με τη πρόσφατη κρίση του Μακεδονικού, του ενεργειακού προβλήματος, τις περιπέτειες του ΕυαγγΕΛάτου και την ήττα του ΡεχάγγΕΛ, το σατανικό παζλ συμπληρώνεται.
Πρέπει να σας επισημάνουμε επίσης (στη περίπτωση που δεν εδώσατε τη κατάλληλη προσοχή) ένα Άθεο, Σιωνιστικό, Κουλτουριαραίϊκο, Αντιχριστιανικό βιβλίο το οποίο δεν πρέπει κανένας να αντικρίσει καν. Είναι το "Εκκρεμές του Φουκώ" του τρισκατάρατου ΟΥΜ. ΕΚΟ. Φτου κακά, ευχέλαια, εξορκισμοί κλπ.
Οσο αφορά το ταξίδι στο κέντρο της γης εμείς το κάνουμε καθημερινά με τον γέροντα, τους παπούληδες και φυσικά τον μεγαλύτερο ιστορικό ερευνητή όλων των εποχών Σακκέτο-Πακέτο, φθηνά, οικονομικά και αστραπιαία.
Ιδού το μέγα
Μυστικό σημειώστε
http://web4health.info/el/answers/bio-drugs-menu.htm
και όχι μόνο...

Sehnen sich Phasenfuhrer Lakour
Ο χρήστης J95 είπε…
με τιμές που ξεκινάνε από 18,950 δολάρια και φτάνουν τα 20,950 δολάρια (πρώτη θέση υποθέτω;)

Βελτιωμένος Νόμος Προσφοράς και Ζήτησης: όσο πιο ηλίθια είναι η ζήτηση, τόσο θρασύτερη η προσφορά.
Ο χρήστης funEL είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης funEL είπε…
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

http://web4health.info/el/answers/bio-drugs-menu.htm

ΦΤΗΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΙΚΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση