Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όλα κούφια

Εξαιρετικά αφιερωμένο στους γίγαντες του funel

Πρέπει να αποκαλύψουμε ότι πολλά από τα όσα μας αποκαλύπτουν τα τηλεοπτικά τέρατα της Τηλεόρασης της Αποκάλυψης, (που έχουν βεβαίως σαν στόχο την συστηματική μείωση του IQ της φυλής των Ελλήνων) προέρχονται από σινομογγολικοεβραιομασονικά σάιτ των ΗΠΑ!!!! (η καλύτερη άμυνα απέναντι στην αντεγειάσου συνωμοσιολογία είναι η κόντρα-συνομωσιολογία), βλέπε π.χ. τις παραπομπές σε αυτήν εδώ την καταχώρηση στο Metafilter περί "ελέγχου του καιρού" για να πειστείτε ότι αυτά που ακούμε από εδώ είναι όχι απλώς μπούρδες, αλλά μπούρδες από δεύτερο χέρι.

Χαρακτηριστική περίπτωση μεταχειρισμένης αρλούμπας είναι τα περί υποχθόνιων Βριλ εκ των οποίων μάλιστα ετυμολογούνται λέει τα Βριλήσσια (πιθανολογώ και η Βριλ-κρημ)... Προκύπτει βεβαίως ότι η ιδέα περί Βριλ προέρχεται από μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του 19ου αιώνα (το οποίο παρατίθεται εξ ολοκλήρου εδώ), γραμμένο μάλιστα από έναν συγγραφέα του οποίου το όνομα είναι εμβληματικό της κακής και μεγαλόστομης πρόζας, και στο όνομα του οποίου δίνονται βραβεία κακής λογοτεχνίας. Έκτοτε όπως εξιστορεί η Wikipedia, η ακμή της ψευδοεπιστήμης στην Ναζιστική Γερμανία ώθησε κάποιους τρελαμένους φιλοναζί να υφάνουν ολόκληρη μυθολογία περί Βριλ - η οποία μεταλλάχθηκε, βρήκε σπίτι στα Βριλήσσια και εισήχθη στα καθ ημάς.

Συναφές βέβαια θέμα (μια και μιλάμε για υποχθόνιους) είναι τα περί κοίλης Γης - επίσης διεθνές στην ακτινοβολία του. Σε σχέση με αυτό, έχω καλά νέα να ανακοινώσω στους πιστούς: Διοργανώνεται ταξιδάκι αναψυχής στο εσωτερικό της Γης από 26 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου 2006, με τιμές που ξεκινάνε από 18,950 δολάρια και φτάνουν τα 20,950 δολάρια (πρώτη θέση υποθέτω;). Στο σάιτ υπάρχουν οδηγίες για κρατήσεις και δίνονται περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Υπάρχει βέβαια και μια μικρή υποσημείωση (βλέπετε η πίστη δεν σώζει από μηνύσεις):

GUARANTEES: By joining Our Hollow Earth Expedition, expedition members agree that there are NO GUARANTEES that this expedition will reach Inner earth. The expedition will make a good faith effort to locate the North Polar Opening and enter therein, but worst case scenario is that we visit the geographic North Pole, explore the region, and continue on to the New Siberian Islands. At all times the expedition will also be at the mercy of the weather, ice and sea conditions.


Το δρομολόγιο του ταξιδιού εδώ.

Οπότε, όσοι πιστοί αποταμιεύετε - αλλά ο Λιακόπουλος μπορεί σίγουρα με τα έσοδα από τα βιβλία του να κάνει το ταξίδι (παρέα με τον Χαρδαβέλλα! να γίνει και ρεπορτάζ!).

Ακόμα καλύτερα, σκέφτομαι να διοργανώσω κι εγώ διεθνές κάμπινγκ αναζήτησης Βριλ στα Βριλήσσια και στην Πεντέλη, με μόλις 3000$ το κεφάλι (και δωρεάν σκηνή). Διότι πρέπει να εκμεταλλέυεται κανείς τις ιδιατερότητες της πατρίδας του για να αποκτήσει το, τόσο απαραίτητο στις ημέρες μας, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τουρισμό.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπάρχει αστεία πλευρά σε θεωρίες συνομωσίας.
Υπάρχουν και αστείες θεωρίες συνομωσίας.

Το επικίνδυνο είναι να θεωρούνται αστείες θεωρίες συνομωσίας όλες οι δυσεξήγητες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις, ταυτιζόμενες στην αντιμετώπιση με γελοίες απόψεις επί ιστορικών, ανθρωπολογικών και εθνολογικών θεμάτων.

Είναι αυτό που θέλουν τα ισχυρά διεθνή κέντρα αποφάσεων να πιστεύει το πόπολο.

Γι΄ αυτό και προωθούν, από τα μέσα που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και την μαζική κουλτούρα ( κινηματογράφο, τηλεόραση, λογοτεχνία , «ειδησεογραφία»), μια πλημμυρίδα συνομωσιολογικής παραλογοτεχνίας : κώδικες Ντα Βίντσι, Ιλλουμινάτι , πύλες του «ανεξήγητου», «ερμηνείες» αρχαίων κειμένων κ.λπ.

Επιτυγχάνουν έτσι τριπλό στόχο.
Πρώτον, αποσπούν την προσοχή της κοινής γνώμης από τα πραγματικά και υπαρκτά καθημερινά προβλήματα.
Δεύτερον, συσκοτίζουν τις ενέργειες που αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους.
Τρίτον, αναγορεύουν «γραφικούς» όσους αναδεικνύουν τις προθέσεις τους.

Εύλογο ερώτημα κάποιου : και ποια είναι αυτά «τα ισχυρά διεθνή κέντρα αποφάσεων» ;

Για απάντηση, τηλέφωνο στην Κοντολίζα …
Ο χρήστης newManifesto είπε…
H "μεταφυσική" αυτού του επιπέδου πάει χέρι - χέρι με την υποκουλτούρα.
Ο χρήστης funEL είπε…
Το μυστικό Τάγμα των ιπποτών funEL χαιρετά τους εν Λιακώ Ιστολόγους παρόλο που εκφράστηκαν σοβαροί προβληματισμοί από το Ανώτατο Συμβούλιο των Ιπποτών όσον αφορά τη "ΣΥΜΠΤΩΣΗ?" του Ίδιου Θέματος των καλλικατζαραίων.
Αυτό οφείλεται μάλλον στην υψηλή συγκέντρωση των ρυπαρών αυτών πλασματιδίων σε περιοχές όπως φυσικά τα Βριλήσσια όπως σοφά επισημάνατε. Πρέπει να προσέξουμε γιατί αυτές τις μέρες επίκειται η παρουσίαση των μεγάλων ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ Πακέτων γνώσης του Προφήτη και όλος ο Κάτω Κόσμος σύσωμος αναδεύεται επικίνδυνα. Να σκεφθείτε (κατά ασφαλείς πληροφορίες του Σακκέτου -Πακέτου) ότι μόλις πληροφορήθηκε το σημαντικό αυτό γεγονός ο Εγκέλαδος χέστηκε πάνω του -εξ ου ο σεισμός στο Πακιστάν-. Τις προ άλλες ένας υψηλόβαθμος Ιππότης μας συνέλαβε ένα χοντρό Βρυλ που σφήνωσε στη μηχανή του Αντίχριστου στη τουαλέτα. Αποδείχθηκε ότι ήταν ο προδότης ανηψιός του μπάρμπα ΒΡΙΛΛΟΥ.
Όλα αυτά τα φαινόμενα μας προβληματίζουν, και φυσικά αν συνδυαστούν με τη πρόσφατη κρίση του Μακεδονικού, του ενεργειακού προβλήματος, τις περιπέτειες του ΕυαγγΕΛάτου και την ήττα του ΡεχάγγΕΛ, το σατανικό παζλ συμπληρώνεται.
Πρέπει να σας επισημάνουμε επίσης (στη περίπτωση που δεν εδώσατε τη κατάλληλη προσοχή) ένα Άθεο, Σιωνιστικό, Κουλτουριαραίϊκο, Αντιχριστιανικό βιβλίο το οποίο δεν πρέπει κανένας να αντικρίσει καν. Είναι το "Εκκρεμές του Φουκώ" του τρισκατάρατου ΟΥΜ. ΕΚΟ. Φτου κακά, ευχέλαια, εξορκισμοί κλπ.
Οσο αφορά το ταξίδι στο κέντρο της γης εμείς το κάνουμε καθημερινά με τον γέροντα, τους παπούληδες και φυσικά τον μεγαλύτερο ιστορικό ερευνητή όλων των εποχών Σακκέτο-Πακέτο, φθηνά, οικονομικά και αστραπιαία.
Ιδού το μέγα
Μυστικό σημειώστε
http://web4health.info/el/answers/bio-drugs-menu.htm
και όχι μόνο...

Sehnen sich Phasenfuhrer Lakour
Ο χρήστης J95 είπε…
με τιμές που ξεκινάνε από 18,950 δολάρια και φτάνουν τα 20,950 δολάρια (πρώτη θέση υποθέτω;)

Βελτιωμένος Νόμος Προσφοράς και Ζήτησης: όσο πιο ηλίθια είναι η ζήτηση, τόσο θρασύτερη η προσφορά.
Ο χρήστης funEL είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης funEL είπε…
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

http://web4health.info/el/answers/bio-drugs-menu.htm

ΦΤΗΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΙΚΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζωνιανά

Διαβάζω και ακούω τα όσα γράφονται και λέγονται το αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά με την ελαφρά δυσανασχέτηση που ως Κρητικός της διασποράς νιώθω, βλέποντας ότι ο κοινός τόπος και το αναμενόμενο παρά τοις Κρησί, γίνεται πηχυαίος τίτλος και "ανακαλύπτεται" από τα Αθηναϊκά ΜΜΕ ως κεραυνός εν αιθρία, ως κάτι το αναπάντεχο. Η δυσανασχέτηση προέρχεται από το γεγονός ότι τέτοιου είδους θέματα φτάνουν μέχρι την Αθήνα όταν υπάρχουν νεκροί - και τότε φτάνουν ως έτοιμο θέαμα και με μεγάλη απόσταση από την τοπική οπτική. Από την άλλη δεν νιώθω αρκετά κοντά στα τεκταινόμενα στο νησί πλέον, ώστε να έχω κάποια σημαντική άποψη να συνεισφέρω. Αυτοί που βιώνουν την κατάσταση, είναι καλύτερα σε θέση και να την εκτιμήσουν. Εδώ θέλω να παρατηρήσω κάποια πράγματα και να παραπέμψω σε πλησιέστερους παρατηρητές.

- Όσοι βλέπουν στις μαφίες του Μυλοποτάμου κάποιου είδους "αντεξουσιαστές" και "εχθρούς του κράτους", είναι μακριά νυχτωμένοι. Η κατάσταση αυτή προέκυψε ως αποτέλεσμα π…

Το όπλο της λανθασμένης πρόβλεψης

Επ' αφορμή της νικηφόρου μάχης του πακέτου λιτότητας και της σίγουρης επιστημοσύνης με την οποία ο Υπουργός Οικονομικών μετέφερε την αισιοδοξία του, ας εξετάσουμε τις βάσεις της και την προϊστορία των επισήμων εκτιμήσεων για την πορεία της Οικονομίας της χώρας μας στα χρόνια της κρίσης:
Sins of Commission Από το Real World Economics Review, o Jesse Frederik, στο άρθρο του "Folly from Olly. The disasterous quality of the economic predictions of the European Commission" κάνει την παρακάτω παρατήρηση σε ότι αφορά τις προβλέψεις της Κομισιόν για τις επιδόσεις της Ελληνικής οικονομίας, κατά την διάρκεια του Μεγάλου Ελληνικού Κραχ, την οποία μετάφρασα στα Ελληνικά (χωρίς την άδεια του συγγραφέα, ελπίζω στην κατανόησή του λόγω της πιεστικής επικαιρότητας): Στον πίνακα παρουσιάζονται οι πέντε ενημερώσεις της εκτίμησης της Κομισιόν, κατά την διάρκεια του έτους με την πρώτη να δημοσιεύεται την άνοιξη της προηγούμενης από την εκτιμώμενη χρονιά. Σημειώνω πως η τελευταία επικαιροπ…

Πείνα, λιποθυμίες και η χρησιμότητα του λαϊκισμού: μια συζήτηση με τον Πάσχο Μανδραβέλη

Με αφορμή μια συζήτηση με τον Πάσχο Μανδραβέλη στο twitter

[Δημοσιεύθηκε στην διαδικτυακή Αυγή 2/12/2013]Η είδηση-μαϊμού (όπως ήταν σχεδόν εξαρχής φανερό νομίζω) περί θανάτου από πείνα 16χρονου στην Πλατεία Αμερικής, προκάλεσε μια συζήτηση στο twitter με τον Πάσχο Μανδραβέλη που άδραξε την αφορμή να καταγγείλει την ψευδή καταστροφολογία της αριστεράς.

@Mandravelis Η πείνα των μαθητών δεν είναι hoax http://t.co/WbAe7biTwp
— talws (@talws) November 25, 2013 Του υπέδειξα πως η πείνα στην Ελλάδα δεν είναι μύθος, παραπέμποντάς τον  στο σχετικό άρθρο της Ημερησίας (προκειμένου να μην υπάρχει θέμα επαρκούς καθεστωτικότητας των πηγών). Ο ΠΜ σε ποστ στου στο twitLonger απάντησε πως δεν υπάρχει πείνα στην Ελλάδα, μόνο φτώχεια και ότι όλα αυτά περί λιποθυμιών από την πείνα στα σχολεία είναι "hoaxes" - αστικοί μύθοι: "Η φτώχεια δεν είναι hoax. Είναι πραγματικότητα. Οι λιποθυμίες από την πείνα, είναι hoax. Ποτέ δεν στοιχειοθετήθηκαν, πάντα ήταν καταγγελίες του στιλ «άκουσα...», «μου …