Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πάμε στοίχημα εκλογές - οι τελευταίες αποδόσεις πριν το ματς.

Σε συνέχεια παλαιότερης ενημέρωσης σχετικά με τις αποδόσεις του Στοιχήματος για τις Ελληνικές εκλογές, οφείλω να σας ενημερώσω ότι οι αποδόσεις έχουν πλέον μεταστραφεί δραματικά και το ΠΑΣΟΚ δίνει πλεόν ενδιαφέρουσες αποδόσεις για νίκη (3,00 ενώ η ΝΔ 1,15 - ούτε τον ΠΑΟ με τον Πατραϊκό δεν δίνουν τόσο). Δυστυχώς το Eurobet δεν συνεχίζει να δέχεται στοιχήματα για το τρίτο και τέταρτο κόμμα (όποιος είχε ακούσει τις συμβουλές μου τότε για το 5% του ΚΚΕ, θα πληρωθεί βασιλικά την Δευτέρα - ά ρε, αδικούμαι, προπατζήδικο πρέπει να ανοίξω!).

Αντιθέτως το Betoto έχει περισσότερες επιλογές. Δίνει απόδοση 4,10 (!) στο ΠΑΣΟΚ και 1,12 (!) στην ΝΔ, ενώ δυστυχώς έχει πάρει χαμπάρι τα πραγματικά μεγέθη στα αριστερά και δίνει μόνο 1,35 για πάνω από 5.3% στο ΚΚΕ και 1,6 για πάνω από 3% στον ΣΥΝ... Αργήσαμε!

Θα τα είχε και αυτά ο Κόκκαλης στο κουπόνι - αλλά απαγορεύεται γιατί έχει μετοχές και στους δύο αντιπάλους...

Είπαμε, από Δευτέρα όλοι στον κουβά ανεξαρτήτως του ποιός θα κερδίσει το δικαιώμα να λυμαίνεται την χώρα... Εγώ θα βοηθήσω όσο μπορώ στο επικερδές της τελευταίας απόδοσης για να υπάρξει κάποια αντιπολίτευση στην χώρα.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά του Ιστολογίου στους πολυπληθείς εκλογομούρηδες οπαδούς του.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Hi! If someone out there is a student of the Greek language. Here is a great Greek Dictionary. I use it often to read blogs in Greek such as this excellent one.
Hope you like it!
Richard

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζωνιανά

Διαβάζω και ακούω τα όσα γράφονται και λέγονται το αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά με την ελαφρά δυσανασχέτηση που ως Κρητικός της διασποράς νιώθω, βλέποντας ότι ο κοινός τόπος και το αναμενόμενο παρά τοις Κρησί, γίνεται πηχυαίος τίτλος και "ανακαλύπτεται" από τα Αθηναϊκά ΜΜΕ ως κεραυνός εν αιθρία, ως κάτι το αναπάντεχο. Η δυσανασχέτηση προέρχεται από το γεγονός ότι τέτοιου είδους θέματα φτάνουν μέχρι την Αθήνα όταν υπάρχουν νεκροί - και τότε φτάνουν ως έτοιμο θέαμα και με μεγάλη απόσταση από την τοπική οπτική. Από την άλλη δεν νιώθω αρκετά κοντά στα τεκταινόμενα στο νησί πλέον, ώστε να έχω κάποια σημαντική άποψη να συνεισφέρω. Αυτοί που βιώνουν την κατάσταση, είναι καλύτερα σε θέση και να την εκτιμήσουν. Εδώ θέλω να παρατηρήσω κάποια πράγματα και να παραπέμψω σε πλησιέστερους παρατηρητές.

- Όσοι βλέπουν στις μαφίες του Μυλοποτάμου κάποιου είδους "αντεξουσιαστές" και "εχθρούς του κράτους", είναι μακριά νυχτωμένοι. Η κατάσταση αυτή προέκυψε ως αποτέλεσμα π…

Το όπλο της λανθασμένης πρόβλεψης

Επ' αφορμή της νικηφόρου μάχης του πακέτου λιτότητας και της σίγουρης επιστημοσύνης με την οποία ο Υπουργός Οικονομικών μετέφερε την αισιοδοξία του, ας εξετάσουμε τις βάσεις της και την προϊστορία των επισήμων εκτιμήσεων για την πορεία της Οικονομίας της χώρας μας στα χρόνια της κρίσης:
Sins of Commission Από το Real World Economics Review, o Jesse Frederik, στο άρθρο του "Folly from Olly. The disasterous quality of the economic predictions of the European Commission" κάνει την παρακάτω παρατήρηση σε ότι αφορά τις προβλέψεις της Κομισιόν για τις επιδόσεις της Ελληνικής οικονομίας, κατά την διάρκεια του Μεγάλου Ελληνικού Κραχ, την οποία μετάφρασα στα Ελληνικά (χωρίς την άδεια του συγγραφέα, ελπίζω στην κατανόησή του λόγω της πιεστικής επικαιρότητας): Στον πίνακα παρουσιάζονται οι πέντε ενημερώσεις της εκτίμησης της Κομισιόν, κατά την διάρκεια του έτους με την πρώτη να δημοσιεύεται την άνοιξη της προηγούμενης από την εκτιμώμενη χρονιά. Σημειώνω πως η τελευταία επικαιροπ…

Πείνα, λιποθυμίες και η χρησιμότητα του λαϊκισμού: μια συζήτηση με τον Πάσχο Μανδραβέλη

Με αφορμή μια συζήτηση με τον Πάσχο Μανδραβέλη στο twitter

[Δημοσιεύθηκε στην διαδικτυακή Αυγή 2/12/2013]Η είδηση-μαϊμού (όπως ήταν σχεδόν εξαρχής φανερό νομίζω) περί θανάτου από πείνα 16χρονου στην Πλατεία Αμερικής, προκάλεσε μια συζήτηση στο twitter με τον Πάσχο Μανδραβέλη που άδραξε την αφορμή να καταγγείλει την ψευδή καταστροφολογία της αριστεράς.

@Mandravelis Η πείνα των μαθητών δεν είναι hoax http://t.co/WbAe7biTwp
— talws (@talws) November 25, 2013 Του υπέδειξα πως η πείνα στην Ελλάδα δεν είναι μύθος, παραπέμποντάς τον  στο σχετικό άρθρο της Ημερησίας (προκειμένου να μην υπάρχει θέμα επαρκούς καθεστωτικότητας των πηγών). Ο ΠΜ σε ποστ στου στο twitLonger απάντησε πως δεν υπάρχει πείνα στην Ελλάδα, μόνο φτώχεια και ότι όλα αυτά περί λιποθυμιών από την πείνα στα σχολεία είναι "hoaxes" - αστικοί μύθοι: "Η φτώχεια δεν είναι hoax. Είναι πραγματικότητα. Οι λιποθυμίες από την πείνα, είναι hoax. Ποτέ δεν στοιχειοθετήθηκαν, πάντα ήταν καταγγελίες του στιλ «άκουσα...», «μου …