Πάχτα νάχεις...

Το παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων, σχολιάζει την απομάκρυνση του κ. Πάχτα υπενθυμίζοντας την δραστηριότητα του τέως υφυπουργού σχετικά με τα μεταλλεία χρυσού της Κασσάνδρας:

...Άλλη μια σκανδαλώδης "Παχτική" τροπολογία που ψηφίστηκε από μια σχεδόν άδεια Βουλή τις τελευταίες μέρες (13/1/2004), αλλά δεν ευτύχησε να δει το φως της δημοσιότητας, ήταν αυτή που κύρωνε τη μεταβίβαση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ - στην οποία συμμετέχει και ο γνωστός "φίλος" του πρώην Υφυπουργού, ο ιδιοκτήτης της "Τεχνικής Ολυμπιακής".

Στην πραγματικότητα, η πρόσφατη μεταβίβαση των μεταλλείων είναι μόνο μια πράξη στο δράμα με τον τίτλο "Μεταλλεία Κασσάνδρας" το οποίο, εδώ και δέκα χρόνια, έχει σεναριογράφο, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον κ. Χρήστο Πάχτα...


...και συνεχίζει περιγράφοντας την συνέργεια του κ. Πάχτα σε μια σειρά περιβαλλοντοκτόνων επιλογών. Αξίζει να διαβάσετε τα όσα έχουν διαδραματιστεί γύρω από τα μεταλλεία της Χαλκιδικής, και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εξόρυξης χρυσού, για να μην νομίζετε πως πρόκειται για φοβίες υπερβολικών οικολόγων...

Έκτακτη ενημέρωση άνευ σχολίου [1/2/04]:
Τιμητική πλακέτα στον Χρήστο Πάχτα απένειμε το Σάββατο το Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής. Σε εκδήλωση που έγινε σε κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου, ο κ. Πάχτας παρέλαβε την πλακέτα καταχειροκροτούμενος.
Στην ομιλία του ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας υπερασπίστηκε τους αγώνες του για την ανάπτυξη της Χαλκιδικής.
Το Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής απένειμε στον κ. Πάχτα την τιμητική πλακέτα, προκειμένου να τον τιμήσει για τους αγώνες του υπέρ των εργαζομένων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση