Δήμαρχος ή υλοτόμος;

Ο πράσινος δήμαρχος Αθηναίων:

Προφυλάσσει τα ψεύτικα:



και όσα έχει κόψει:



Φωτιά και τσεκούρι στα δέντρα λέμε. Δεν χρειάζεται δέντρα το πυκνό, εύκρατο δάσος της Πατησίων, ιδιωτικά πάρκινγκ χρειάζεται κυρίως κατά την δημοτική αρχή. Η πρώτη προσπάθεια είχε αποτύχει, αλλά με την επιμονή που την διακρίνει σήμερα τα κατάφερε.

Προστάτης Άγιος της Βωβούπολης, και εργολαβόψυχος διεκπεραιωτής περιβαλλοντικών καταστροφών, ο δήμαρχος Αθηναίων θα μείνει στην ιστορία για την προσφορά του στην πόλη, εφάμιλλη εκείνης του Μοροζίνι. Εκεί που δεν φτάνουν οι εμπρηστές φτάνει ο Δήμος Αθηναίων.

Άλλωστε είναι πιθανόν στις επόμενες εκλογές να μην έχει την υποστήριξη φαρμακευτικών εταιρειών. Αλλά ούτε βέβαια και των καταστηματαρχών για τους οποίους εκόπτετο και καλά. Έτσι οι ελπίδες της Νέας Δημοπρασίας στον δήμο Αθηναίων πέφτουν πια στους μεγαλοεργολάβους.


Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο Κακλαμάνης είναι τελικά άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ. Η θητεία του είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να μην ξαναβγάλει δήμαρχο Αθηναίων η ΝΔ στις επόμενες δημοτικές εκλογές!
Ο χρήστης xasodikis είπε…
Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ο Κακλαμάνης, ακόμα δεν έχει μάθει ότι τα προεκλογικά φυλλάδια πρέπει να εξαφανίζονται μετά τις εκλογές. Τσκ τσκ τσκ.
Ο χρήστης AndreasVr είπε…
Εμένα μου άρεσε που είχε και υψηλό οικολογικό προφίλ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση