Αντιλαλούν οι φυλακές

Αν η μαζική αυτή απεργία πείνας (που φτάνει σε ραμμένα στόματα) γινόταν στην Βραζιλία, ξέρω 'γω, θα ήταν από τα πρώτα θέματα των παγκόσμιων δελτίων ειδήσεων και θα παιζόταν και στην Ελλάδα. Επειδή γίνεται στην Ελλάδα, έχουν μέρες τώρα οι ιθαγενείς "σοβαρότερα πράγματα" για να ασχοληθούν, από την μαζικότερη ίσως ποτέ (5850 χθες) διαμαρτυρία κρατουμένων στον κόσμο, που έχει ήδη το πρώτο θύμα της. Περισσότερα στο "Κελί" και στα σάιτ εναλλακτικής ενημέρωσης. Δείτε π.χ. τις καταγγελίες μιας γιατρού των φυλακών της Χίου.

Τι άλλο να πω...

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Αντιλαλούν οι Φυλακές (Εν πλώ)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι ειρωνικό πως σε μια χώρα όπου το κουτσομπολιό σκίζει, η είδηση κατακρημνίζεται στα αζήτητα. Ο βαθμός εθελοτύφλωσής μας στην Ελλάδα απελπίζει, ιδίως όταν συγκρίνεται με κάτι μονάδες θεαματικότητας τύπου «Στιγμή της Αλήθειας».

Αχγμτ,να χαρώ εγώ ευαίσθητους αγωνιστές και υπηρέτες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.
Ο χρήστης ΣΠΙΘΑΣ είπε…
Μεσάνυχτα όλη μέρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν κρίνεται η δημοσιογραφία από τις ενέργειες απόκρυψης κάποιων που έχουν κάνει την αποσιώπηση επάγγελμα. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που προσπαθούν να αποκαλύψουν το εν λόγω δράμα των φυλακών χωρίς ενδοιασμούς. Σημασία δεν έχει πόσοι είναι, αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν. Διαβάστε στην εφημερίδα "Σκρίπ" σχετικά θέματα. (www.skrip.gr).Η κατάσταση πάντως στις φυλακές δεν πάει άλλο. Χρειάζεται συντονισμός στις φωνές διαμαρτυρίας. Και προπαντός επαγρύπνηση.
Ο χρήστης ΣΠΙΘΑΣ είπε…
Κ. Χατζηγάκη:

Μην αγνοείτε ως και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τις επισημάνσεις του:

Αυτή είναι η ποιότητα της δημοκρατίας μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση