ΓκουανταΝΑΤΟ!

Ο αμερικάνος στρατηγός που ηγείται της Νότιας Διοίκησης του στρατού των ΗΠΑ, πρόκειται να προταθεί για στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ. Ο κ. Κράντοκ εκ της θέσεως του ήταν και υπεύθυνος για το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Γκουαντανάμο, και είχε προσπαθήσει να βγάλει λάδι υφιστάμενό του στις, λίγες, περιπτώσεις που πήγε να απαγγελθεί κατηγορία για κακοποιήσεις. Ο εν λόγω υφιστάμενος είχε χρησιμοποιήσει τις πρωτοποριακές μεθόδους του Άμπου Γκράιμπ στο Γκουαντάναμο, αρκετούς μήνες πριν.

Ο νέος μας αρχηγός (ως συμμαχίας), χρημάτισε επίσης επικεφαλής των Αμερικανικών δυνάμεων που πρωτομπήκαν στο Κόσοβο και στρατιωτικός σύμβουλος του μεγάλου ανθρωπιστή Ντόναλντ Ράμσφελντ την περίοδο 2002-2004.

Διάδοχος του στην ηγεσία της Νότιας Διοίκησης - και επικεφαλής του στρατοπέδου του Γκουαντανάμο- προαλείφεται ένας Έλληνας (Ελληνοαμερικάνος δηλάδή), ο κ. Τζέιμς Σταυρίδης, ήδη κορυφαίος σύμβουλος του Ντόναλντ Ράμσφελντ.

Οι φήμες ότι ο κ. Σταυρίδης ήδη έχει έρθει σε επικοινωνία για να στρατολογήσει ως συμβούλους για το Γκουαντανάμο, τους ειδικούς συμπατριώτες του κ.κ. Χατζηζήση, Θεοφιλογιαννάκο και Μπόλαρη, ελέγχονται πάντως ως ανακριβείς.

Σχόλια

Ο χρήστης Μαύρο πρόβατο είπε…
Κάποιος ιστορικός/κοινωνιολόγος ειδικευμένος στην ελληνική διασπορά, θα πρέπει να "σκύψει" στο περίεργο φαινόμενο της δυσανάλογα μεγάλης παρουσίας του ελληνικού στοιχείου στους μηχανισμούς που συγκροτεί το απανταχού χαφιεδολόι...

Τα ονόματα που μου έρχονται πρόχειρα στο νου, σε ο,τι αφορά τις ΗΠΑ: ο Καραμεσίνης, ο Τένετ, τώρα ο Νεγρεπόντε, παλιότερα ο γραφικός Αβράκωτος...

Γκεστ σταρ σ'αυτή την εκλεκτή ομάδα, ο εξ Αργεντινής παρανοϊκός, Κριστίνο Νικολαΐδης!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με λίγα λόγια οι ΗΠαρχίδες συστηματικά πάνε την Ελλάδα για ομαδικό φτύσιμο, άσε την ξεφτίλα που μας έκανε ο Ράμσφελτ έχοντας στο μυαλό του το διάλογο ΜΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΩΝ του Θουκυδίδη, όταν είπε ότι εφαρμόζουν την πολιτική της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, και σε λίγο θα ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες., οι δε κοινοί εγκληματίες του Ράιχ (το Ισραηλινό λόμπι του Πενταγώνου) θάχουνε να λένε να οι Έλληνες Τζέιμς Σταυρίδης Καραμεσίνης, Τένετ, Νεγρεπόντε, Αβράκωτος, Κριστίνο Νικολαΐδης!

Όσο για το κάποιος “..ιστορικός/κοινωνιολόγος ειδικευμένος στην ελληνική διασπορά...” το κακό είναι μάλλον γενικό και είναι ένα φαινόμενο που έχει να κάνει με τους σύγχρονους λεγεωνάριους, κατά κράτος γκιαούρηδες, πλέον κατά της ανθρωπότητας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση