ΣΥΡΙΖΑ: Η διάχυτη καμπάνια

Πλήρως προεκλογικός πλέον, μια μέρα πριν, λέω να σας δείξω μέρος της "άτυπης" καμπάνιας για την οποία σας μίλησα. Κανένα από τα παρακάτω δεν έχει επίσημη έγκριση. Όλα διαχύθηκαν στο διαδίκτυο και περιμαζέφτηκαν με στοργή και προσπάθεια. Κανένας παπαγάλος και καμία στρουθοκάμηλος δεν βλαφθηκαν κατά την δημιουργία αυτών των αφισών. Κανένας δεν τα έχει εγκρίνει. Είναι αδέσποτα και θέλουν περίθαλψη:


Created with Admarket's flickrSLiDR.


Επίσης στο ίδιο κλίμα: προεκλογικό detournement της εκστρατείας της ΝΔ:


Created with Admarket's flickrSLiDR.

Τέλος για όλους τους εχθρούς του μπιπ-μπιπ, και είναι πολλοί, κλείνω ξεχωρίζοντας την παρακάτω αφίσα (και αυτό το μη-πολιτικό βίντο-ψυχοθεραπεία για όσους μεγαλώσαμε με το μαράζι να το πιάσει το κωλόπουλο):



Καλή ψήφο οι ψηφίζοντες.

Σχόλια

Ο χρήστης Albus Genius είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Albus Genius είπε…
Αδέσποτα τα ιδεότυπα;
Ο χρήστης talos είπε…
Υπάρχει λογικό ασυμβίβαστο; Δεν τα δέχθηκε ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ σαν μέρος της καμπάνιας του και δεν τα παρήγγειλε. Είναι πρωτοβουλιακά και γυρνάνε απο ημέιλ σε ημέιλ. Άρα είναι αδέσποτα.
Ο χρήστης Albus Genius είπε…
Πρωτοβουλιακά δεν σημαίνει αδέσποτα,είναι μελών ή συμπαθούντων τον ΣΥΡΙΖΑ άρα έχουν δημιουργό.Μπορώ να συμφωνήσω στο ότι δεν είναι επίσημα.Τώρα αν έχουν παραγγελθεί ή είναι απολύτως πρωτοβουλιακά δεν έχω πληροφόρηση. Το ότι κάτι γυρνάει από μέιλ σε μέιλ δεν σημαίνει ότι δεν έχει πατρότητα ή πολύ περισσότερο ότι είναι αδέσποτο.Μη γνωστού δημιουργού ,θα συμφωνούσα.
Ο χρήστης Niemandsrose είπε…
Τα αδέσποτα που προμοτάρουν και γυρνάνε από email σε email τα λένε spam, έχω την εντύπωση.
Ο χρήστης Albus Genius είπε…
΄Αμα θέλεις να έχεις μόνο τα σχόλια που επιθυμείς,κάνεις ένα blog με άδεια, αν θέλεις να χαρακτηρίζεις επίσης μπορείς να το κάνεις, άμα θέλεις να κατηγορήσεις επίσης, φαίνεται ότι ορισμένοι θέλουν να ακούνε μόνο ότι αρέσει στα αυτιά τους.Οι υπόλοιποι προμοτάρουν. Αυτό είναι ο δημόσιος διάλογος μιας ελεύθερης γεννιάς που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τίποτα. Πιθανώς όσο ορισμένες λέξεις που έμαθε όπως προμοτάρισμα. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Ο χρήστης talos είπε…
@Albus Genius: (;) Δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου: Δεν αφαίρεσα κανένα σχόλιο. Επίσης δεν χαρακτηρισα κανέναν. Αν πάλι εννοείς την niemandsrose, νομίζω ότι αναφερόταν στο προηγούμενο σχόλιο μου (όπου αναφέρω τα περί από ημέιλ σε ημέιλ), όχι στην δική σου παρέμβαση.
@niemandsrose: Ναι αλλά εγώ τα έλαβα από ηλεκτρονικές λίστες που γνωρίζω ότι διακινούν το υλικό. Άρα δεν είναι ακριβώς και ανώνυμα (για μένα), αλλά απλά δεν έχουν υπογραφή.
Ο χρήστης bhoy είπε…
Τώρα που (φαίνεται πως) αρχίζουν κι ομαλοποιούνται τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ κι αρχίζει το σύστημα να δείχνει το αληθινό του πρόσωπο,καλά θα ήταν να είχαμε και πάλι τον σχολιασμό σου κοντά μας...
Ο χρήστης talos είπε…
@bhoy: Θα επανέλθω, έτρεχα με πολλά πράγματα... Να πω μόνο πως η εκλογή του συγκεκριμένου γραμματέα, του Δημήτρη του Βίτσα στον ΣΥΝ, ήταν ότι πιο αισιόδοξο συνέβη στον χώρο τις τελευταίες ημέρες.
Επίσης πως η χώρα βρίσκεται σε slow motion δημοκρατική εκτροπή. Αλλά αυτό το ξέρετε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από πού μπορώ να τα κατεβάσω για να τα βάλω και στο δικό μου Blog τώρα που είναι πάλι επίκαιρα?
Ο χρήστης talos είπε…
Για δες εδώ. (Δεν ξέρω αν τα βλέπεις και χωρίς εγγραφή στο Flickr).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση