Ομάδες, κινήσεις και οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος της Αττικής...

...με παρουσία στο διαδίκτυο:
1. "Το Παρατηρητήριο των Ελεύθερων Χώρων της Αττικής , επιδιώκει την ενημέρωση φορέων, πολιτών, δημοσιογράφων, αιρετών, κλπ για την πολεοδομική, οικιστική, επιχειρηματική πίεση για "αξιοποίηση" που δέχονται οι ελεύθεροι χώροι στην Αθηναϊκή Μητρόπολη και στην Αττική."
Με δεδομένο ότι η καταστροφή του περιβάλλοντος της Αττικής προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς (και με αφορμή το Νέο Τάμα του Έθνους των Ολυμπιακών του 2004) προσπάθειες όπως αυτή είναι πολύτιμες και αξίζουν την συμμετοχή και την συμπαράσταση όλων των πολιτών της Αθήνας που ελπίζουν σε μια πόλη πιο ανθρωπινή.
2. Η κίνηση για την προστασία των δικαιωμάτων των πεζών είναι μια οργάνωση αυτοπροστασία των δοκιμαζόμενων και διωκομένων εν Αττική πεζών. Καταφύγετε εδώ πριν πάρετε το τσεκούρι αρχίζοντας να σπάτε αμάξια και μοτοσυκλέτες.
3. Σώστε το πεδίο του Άρεως, καλεί η ομώνυμη οργάνωση περιοίκων και όχι μόνο που στόχο έχει την ματαίωση μετατροπής του Πάρκου σε εγκαταστάσεις του ΓΣ Κυριακού και την διάσωσή του από την εγκατάλειψη στην οποία το έχει καταδικάσει η αδιαφορία της Νομαρχίας.
4. Φίλοι του Δάσους Συγγρού. Για την διάσωση του τελευταίου φυσικού δάσους του λεκανοπεδίου...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση