Σπέρνεις αυξήσεις θερίζεις τα ΕΠΑΚόλουθα




Σε σχέση με την αύξηση τιμών στην χρέωση των αριθμών ΕΠΑΚ από τον ΟΤΕ: πέρα από το σηματάκι που μου έστειλε ο Αρκούδος, και το πληρέστατο ποστ του Αστέρη, υπάρχει η είδηση ότι υποχώρησε λέει ο ΟΤΕ μετά από την σύσταση του ΕΕΤΤ και την παρέμβαση του Καραμανλή αυτοπροσώπως. Για την ακρίβεια, ο οργανισμός λέει ότι θα αυξήσει σταδιακά τις τιμές, το οποίο μου θυμίζει το ανέκδοτο με το ανάπηρο γουρουνάκι που ήταν ανάπηρο γιατί το αγαπούσαμε και το τρώγαμε σιγά-σιγά.

Πάντως ο κυβερνητικός απρόσωπος διαψεύδει την υπόθεση κατά τον Σκάι αφού, "...σε ερώτηση αν θα επανεξεταστεί η τιμολογιακή πολιτική της απλής σύνδεσης, ο κ. Αντώναρος απάντησε αρνητικά..."

Κάτι που θα πρέπει να χαροποιεί υποθέτω τους μετόχους του Οργανισμού και να προϊδεάζει τι θα συμβεί όταν θα παραδοθεί ο ΟΤΕ ολόκληρος σε ιδιωτική εταιρία ως μονοπώλιο, και δεν θα μπορεί κανείς Καραμανλής να λέει σε μια ιδιωτική επιχείριση πώς να τιμολογεί τις υπηρεσίες της. Ο ΟΤΕ πάντως λέει ότι μπαίνει μέσα ρε φίλε, από το ψωμί των παιδιών του κόβει για να σου επιδοτεί την σύνδεση... Αναρωτιέμαι αν οι κατοικούντες αλλού έχουν να αναφέρουν συγκριτικές τιμές σε άλλες χώρες (ή αν υπάρχει σχετικός πίνακας με χρεώσεις, EΠΑΚ και ADSL ανά την Ευρώπη - και την Αφρική ίσως, για να δούμε αν έχουν δίκιο!)

Διάφορες μορφές αντίδρασης έχουν προταθεί για την πρόθεση του ΟΤΕ να αυξήσει τα απλά τιμολόγια (αλλά και για το εξαιρετικά ακριβό ADSL). Εγώ να υπενθμίσω και να προτείνω έναν εξαιρετικά εύκολο και δοκιμασμένο για τα ιστολόγια τρόπο αντίδρασης, και να κάνω την αρχή:


ληστές.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Αναρωτιέμαι αν οι κατοικούντες αλλού έχουν να αναφέρουν συγκριτικές τιμές σε άλλες χώρες"

Στη Γαλλία που, απ'όσο ξέρω, έχει το φθηνότερο internet στην Ευρώπη, πληρώνω 30€ το μήνα για ADSL 20Mbps + τηλέφωνο + τηλεόρεαση. ADSL χωρίς εξτρά υπάρχει και με 15€. Σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου το κόστος του ADSL είναι το πάγιο του σταθερού + η γραμμή + η σύνδεση, η παραπάνω τιμή τα περιλαμβάνει όλα.

Για το ΕΠΑΚ τα πράγματα δεν είναι τα ίδια, το κόστος είναι 0.02€/λεπτό (2 φορές πάνω από την τιμή που θέλει να περάσει ο ΟΤΕ). Όμως δεν υπάρχει πάγιο και υπάρχουν πακέτα με 50 ώρες προπληρωμένου χρόνου για 15€/μήνα. Λίγο πριν το ADSL υπήρχαν και πακέτα απεριόριστου χρόνου αλλά μάλλον εξαφανίστηκαν.

Για τις άλλες χώρες δεν γνωρίζω, αλλά βρήκα ένα άρθρο του 2002 που στη σελίδα 5 κάνει σύγκριση των τιμών ανά τον κόσμο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε συμφωνώ ότι η ιδιωτικοποίηση/απελευθέρωση της αγοράς είναι πηγή του προβλήματος (πιο αναλυτικά τα γράφω στο RT) . Είναι ωραίο πάντως που τόσο διαφορετικές αντιλήψεις μοιράζονται το ίδιο banner-σύνθημα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παράδεισος η Γαλλία. Στην Καλιφόρνια πληρώνω γύρω στα 15€ το μήνα για Cable 6Mbps. Η επιλογή ADSL 1.5Mbps +τηλέφωνο(τοπικές κλήσεις) κοστίζει περίπου τα διπλάσια. ΕΠΑΚ δεν υπάρχει - dial up συνδέσεις γίνονται με πάγιο και τοπικές κλήσεις, χωρίς χρονοχρέωση.
Ο χρήστης eudaemon είπε…
Τρομερή ιδέα!!

θα βάλω και στο δικό μου blog τους Ληστές ;-)

Ιταλία ξεκινάν από 14e. Yπάρχουν και με 34,95 € 12Mbps
Ο χρήστης talos είπε…
Δε συμφωνώ ότι η ιδιωτικοποίηση/απελευθέρωση της αγοράς είναι πηγή του προβλήματος

Παρότι ξέρεις την άπψη μου για τις ιδιωτικοποιήσεις εν γένει, ούτε εγώ λέω ότι η ιδιωτικοποίηση/απελευθέρωση της αγοράς είναι πηγή του προβλήματος. Το πρόβλημα προϋπήρχε και όπως γράφεις θα επιδεινωθεί. Οι διαδικασίες όμως και οι στόχοι της συγκεκριμένης ιδιωτικοποίησης, με κάνουν να πιστεύω ότι πρόκειται για την μετατροπή απλά ενός κρατικού μονοπωλίου σε ιδιωτικό, την στιγμή που οι ρυθμιστικές αρχές βρίσκονται σε μόνιμη (και ισχυρίζομαι εσκεμμένη) υπολειτουργία...

Οι τεχνολογικές πιέσεις βέβαια στις εταιρίες σταθερής είναι τεράστιες, και πιθανόν να κινήσουν τα πράγματα ανεξάρτητα από τον ΟΤΕ, αλλά ας επισημάνω ότι το δίκτυο είναι (μέχρι στιγμής) φυσικό μονοπώλιο και πρόκειται (αν δεν κάνω λάθος) να δοθεί πακέτο στον ιδιωτικοποιημένο ΟΤΕ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δεν πιστεύεις ότι ο ΟΤΕ μπαίνει μέσα από το ΕΠΑΚ; Ξέρεις καλύτερα από τους ίδιους; Ή μήπως ψεύδονται και αυτοί αλλά και η ΕΕΤΤ, στην οποία ο ΟΤΕ αποδεικνύει με νούμερα τα λεγομενά του, γι αυτό και δεν μπλοκάρει την αύξηση, αλλά απλά συστήνει να γίνει σταδιακά.
Ο μέτοχος του 35% δεν είχε καμμία θέση να επιβάλει τιμές στον ΟΤΕ, όπως δεν είχε και καμμία θέση να τον μεταβάλλει σε κομματική αυλή, με αποτέλεσμα τα αυξημένα κόστη που εσύ πληρώνεις. Βέβαια ο 'ληστής' πριμοδοτεί χρόνια τώρα με σταδιακή πώληση, το έλλειμα του δημοσίου που προκαλείται από τα υπόλοιπα 9 εκατομύρια των ληστών (απόκρυψη εισοδήματος και ΦΠΑ, φακελάκια, μάυρο χρήμα,...). Ο αναμάρτητος ας πετάξει πρώτος την πέτρα...
Λίγη λοιπόν περίσκεψη παραπάνω και αλλάξτε το link από 'ληστές' σε 'οι κλεύτες των κλεψάντων'
Ο χρήστης tks είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης tks είπε…
Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι ιδιωτικοποιήσεις τόσο, όσο η ολιγοπωλιακή κατάσταση της αγοράς. Και δεν έχει να κάνει μόνο με το Internet αλλά με το σύνολο των υπηρεσιών telecom, όπου συνδυάζονται μέθοδοι marketing και εξαπάτησης του καταναλωτή μαζί.
Άλλο παράδειγμα, το περίφημο 11880 - έχει δεί κανείς πόσο χρεώνει?? Εγώ όχιο (fonts 1.5 στις αφίσες τους) για αυτό μπήκλα στο site www.11880.gr αποτέλεσμα:
"0,79€ / λεπτό ή 0,01317€ / δευτερόλεπτο Ελάχιστη χρέωση 60'', και χρέωση ανά δευτερόλεπτο μετά το πρώτο λεπτό συνομιλίας"
.... Μήπως πρέπει να γίνει ένα θέμα και για την συνήθεια των telecoms να είναι ο μοναδικός κλάδος που ενώ έχει άμεση χρέωση, κάνει διαφήμιση ΧΩΡΪΣ να γράφει την χρέωση, την οποία την πληρώνεις σηκώνοντας απλά το τηλ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ώπα, λίγο προσοχή παιδιά!
Το 11880 δεν είναι telecom είναι εταιρία audiotext, που απλά πάει να εκμεταλλευτεί τη σύγχιση από την αντικατάσταση του 131 από το 11888, που κάνει ο ΟΤΕ. Μη τα μπεδεύουμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Re paidia pame na singrinikou Ellada me alles xwres. Alles ypodomes ekei alles edw, alli nootropia Ameriki kai Europi kai allo emeis (nai enow real Europe). To tellas exei ADSL for 29.99, e poso prepei na einai to ADSL dwrean? 5 frappesdes to ADSL. As kopsoume kai kanena frappe h ena bradi taverna. Ore3i den yparxi den ftene ta 30 euro, afto blepo egw.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
8elw na dosw mia apantisi ston upallilo tou ote giati i upallilos tou ote einai i gios upallilou tou ote. apo pou kai ws pou idiwtiki etaireia? me tinos leyta susta8ike kai apo pou plirwnonte oi upalliloi tou? episis an aytos kleyei tote kala kanei o ote kai tou ta pernei alla re filaraki gia misw oi upolipoi 9 ekatomiria ellines eimaste kleytes? mipws mas elegxeis kai to ksereis? kai pios dikeologei kapion pou eklepse enan kleyti? giati an einai etsi giati timorounte autoi pou kleyoun trapezes? na eisai kala bolemene mou mple, prasine , kokkine file i de kserw ti allo xrwma mporei na exeis alla skepsou oti kapioi den exoun ti dinatotita na kopsoun ti frapedia opws les magkika giati tin exoun kopsei pro pollou gia na eksikonomisoun na trone oso gia to ellada einai edw kai ti psaxneis 8a eprepe na ntreponte osoi skeytonte etsi giati den einai auto i ellada. pantos egw pou exw tin tyxi kai bgazw kapia xrimatakia exw mirasei me asirmato duktio ti sundesi mou sti geitonia mou kai an mporeis kai esu kai opios allos as to kanei o ote den 8a lipi8ei kanenan para mono ta paidia tou pou ta misa an ta rotiseis pio einai to pio grigoro internet stin ellada 8a sou poun to isdn giati einai kai asxetoi plin twn allwn.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η κίνηση με την λέξη ληστές ειχε 100% επιτυχια.Μηπως θα πρέπει να "παιξουμε" καιμε τη λέξη ψεύτες,σε όσους πολλά έλεγαν και τιποτα δεν εκαναν ?
Ο χρήστης futures speculator είπε…
Δεν είδα να γίνεται κάποια συζητηση για την η ερευνα e-metrics της Nielsen για το 2005, για το προφιλ των χρηστων Ιντερνετ στην Ελλαδα, με δειγμα 16.000 ατομων.

Αναρωτιέμαι στο blog μου, που στην ευχή είναι τα 3.5εκ Ελληνες χρήστες του Ιντερνετ (που λεει το in.gr), ποσο μαλλον αν εχουν το προφιλ της emetrics2005 (π.χ. περνουν 2 εως 5+ ωρες της μερας συνδεδεμένοι!)?

http://dhatz.blogspot.com/2005/12/blog-post.html

Ισως είναι σκόπιμο ανοίξετε ενα σχετικό θεμα στο blog σας, ωστε να συζητηθει περαιτέρω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το καλοκαίρι του 2004, θελοντας να εξακριβώσω γιατί η χρέωση της Συνδρομής ( ΟΤΕνετ,ISDN 128Kb ) είχε φθάσει σε απρόσμενο ΥΨΟΣ, βρήκα ότι:
Για συνδέσεις βραδυνές, με το φθηνό τιμολόγιο, υπηρχαν χρεώσεις μεχρι και 37 Τηλεφωνικές Μονάδες για σύνδεση μόλις 20 Λεπτών, αντί της συμφωνημένης βάσει τιμολογίου ΟΤΕνετ, 7 (ΕΠΤΑ) Τηλ. Μονάδων, επιπλέον χρέωση 30 Τηλ. Μονάδων.
Εξετάζοντας το πρόβλημα βρήκα οτι το 2ο Κανάλι της σύνδεσης λειτουργούσε ανεξέλεγκτα, συνδεόμενο - αποσυνδεόμενο, πολές φορές έστω και μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, χρεώνοντας κάθε φορά νέα Τηλ. Μονάδα, ανεξάρτητα από την σύνδεση του 1ου Καναλιού που ήταν συνεχής στην ίδια Ιστοσελίδα.
Μετά απο ενέργειες πήρα την παρακάτω απάντηση από την ΟΤΕνετ που την θέτω στην κρίση σας.
" Το κάθε NetMod εγκαθίσταται στον Η/Υ με κάποιές εντολές από τον χειριστή ...... την αποκλειστική ευθύνη για τις εργασίες έχει ο ΠΕΛΑΤΗΣ δεδομένου ότι ...."
Δηλαδή σε απλά Νεοελληνικά η ΟΤΕνετ μας παρέχει ένα NetMod που έχει την δυνατότητα κάτω από ορισμένες, πάντα κατά την ΟΤΕνετ συνθήκες, να αδειάσει την τσέπη του κάθε ανυποψίαστου συνδρομητή.
Αυτά συνέβησαν το Καλοκαίρι του 2004.
Ευχαριστώ
Δημήτρης Γ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aplws exw na pw oti oxi mono kleftes einai einai kai apatewnes...Gia koitate ligo ti sas xrewnoun genikws...ert apo dw, dey apo kei. Mono na sas pw oti gia ena logariasmo 90 euro dey plhrwnoume keraktiatika 35+ euro...Gia na min sas pw gia thn forologia...
To problima den xekinaei sta 30 Euro. To problima hphrxe kai tha yparxei afou o ellinas forologoumenos gdernetai kathimerina...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα "γατόνια" που κάνουν τον στρατηγικό σχεδιασμό του ΟΤΕ και αποφάσισαν να μεταβιβάσουν το κόστος λειτουργίας τους στον καταναλωτή (για ακόμα μια φορά) ας πάνε στην Wall Street που διαπραγματέυεται και μετοχές του ΟΤΕ (τρομάρα τους...) και ας ρωτήσουν έναν απλό broker των μεγάλων providers πως έχουν καταφέρει να παρέχουν internet σχεδόν τσάμπα:ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕ...ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΡΙΠΛΑ ΡΕΕΕΕ...ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ WEB ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕ...

Σε μια εποχή που η οικονομία, η εκπάιδευση, το εμπόριο, ο τουρισμός, τα ΜΜΕ και άλλα ασήμαντα ζητήματα είναι κρεμασμένα στο διαδίκτυο KAI ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ και σε μια εποχή που σε λίγα χρόνια όποιος δεν έχει πρόσβαση στο διαδύκτιο θα θεωρείται τριτοκοσμικός και αναλφάβητος, εμείς έχουμε στα ηνία των τηλεποικοινωνιών τον ΡανΤανΠλαν,τον Γκούφυ και τον Φορεστ Γκαμπ.

Ουστ σουργελα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ependisi me ekatomiria xristes? pou?. Prepi kapios na einai m.. na kani ependisis sthn xwra mas.
Ektos kai ean einai frappes h tsondes. Ean ta 30 euro einai to problima e tote den eimaste Europi alla Afriki. To problima einai pio bathi, legetai nootropia. Ta theloume ola tsampa, ola apo to kratos kai fysika na bgoume kai se sinta3i sta 45. Anarotithike kanis sas poso kostizi kathe xiliometro apo ADSL (quality line)?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδια εδω ειναι και θα ειναι ιρακ για πολλα χρονια ακομη.Υπομονη.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οταν εγινε η μεταπολίτευση βγαίνει αμεσως ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣ.....ΚΗ...."ΑΣΠΡΑ ΜΟΥΡΑ ΜΑΥΡΑ ΜΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΑ" τώρα με τον ΟΤΕ βγαίνει η κοκκινου.....η όποια ειναι τελος πάντων.....και μας λέει "SEX".......... και για 30 χρόνια ακόμα, αυτό θα έχουμε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Sugnwmh kat arxhn gia ta grekglish,ubuntu blepete... den to 3erw akoma, sta8ero omws,plhrwnw dsl 512/128 ston ote, omologw oti einai tsouxtero alla emena me sumferei afou exw kopsei efhmerides,periodika,frappe ktlp,omws nai einai akriba - akribotata,ektos autou to /128 shmainei den mpora na dwsw megala arxeia se logikous xronous,auto gia torrents shmainei anikanothta dounloading, 3erw epishs oti ston ote diorizontai oikogeneiaka,auto den einai aparaithta kako, nomizw oti phgh kakou einai h kakopolitikh twn diaplekomenwn poluxrwmwn paidiwn.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λένε ότι ο ΟΤΕ είναι ιδωτική εταιρεία, γιαυτό δέν επεμβαίνουν.
Ομως αν χρωστάει κάποιος στον ΟΤΕ, βεβαιώνετε η οφειλή του στην ΕΦΟΡΙΑ και την διεκδικέι πλέον το κράτος, με τις γνωστες μεθόδους.
Μπορεί οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία να βεβαιώσει τις οφειλές τρίτων ή του ιδίου του κράτους πρός αυτήν στην ΕΦΟΡΙΑ ? ΟΧΙ

Λοιπόν το φθηνό internet δεν είναι πλέον "βιτσιο" κάποιων "ιδιόρυθμων". Αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης, άρσης της απομόνωσης, ευκαιρία αποκέντρωσης, δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, διεθνοποίησης της οικονομίας και πολλά άλλα.

Αλλα τι να περιμένεις απο τον ΟΤΕ που μέχρι και το 2004, δεν μπορούσε να βάλει DSL στην ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ, που ζητά κρατική επιχορήγηση για το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης του και φροντίζει το μεγάλο μονοπώλιο του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αληθεια, ολα αυτα που γραφουμε εδω, εξυπηρετουν κατι; αυτη ειναι η αντιδραση μας; δεν μπορουμε να αντιδρασουμε με αλλον τροπο; τα χωνουμε εδω γιατι δεν μπορουμε να τα χωσουμε πουθενα αλλου; Εγω παντως μοιραζω την φτωχη μου adsl σε οποιον εχει προσβαση στην γειτονια μου... ασχημο που το λεω αλλα δεν μπορουμε να αντιδρασουμε αποτελεσματικα, κανουμε γαργαρα του οτε τις τιμες και περιμενουμε να ερθουν νεες τεχνολογιες για να φτηνηνουν οι παλιες. κριμα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομίζω οτι η ιδέα του να μοιράζεται το ιντερνετ ασύρματα είναι πολύ εφυής και μπράβο σ'αυτον που την σκέφτηκε. Ίσως πρέπει να διαφημιστεί κι άλλο σε λιγότερο "ειδικούς χώρους" όπως τα blogs, σε χώρους που απλοί χρήστες έχουν πρόσβαση... ή ακόμα-ακόμα και στους δρόμους με stensils ή αφίσες. Κάτι που θα απηχεί και την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των πολιτών γι'αυτήν την εθνική ξεφτίλα.
Όσο γι'αυτους που επιχειρηματολόγισαν γύρω από τα "προβλήματα" που έχει να αντιμετωπίσει ο κακόμοιρος ΟΤΕ έχω να πω το εξής: Καλό έιναι να εκφράζουμε άποψη απέναντι στην πλειοψηφία... αλλά να φροντίζουμε να μην γινόμαστε ΓΕΛΙΟΙ.
Λες να μην έχουν προσέξει οι Έλληνες χρήστες ότι έιναι οι μοναδικόι στην Έυρώπη που πληρώνουν τέτοιες τιμές; Λες να πείσετε; Και αν ένα χιλιόμετρο IDSL κοστίζει στις άλλες χώρες πώς το λύνουν;
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ... ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..ΣΕ 50 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...

αLfA ΖeΤα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ μεχρι και τα Σκόπια εχουν φθηνό internet ρεεεεεεεεεεε.Ζωα είμαστε , μετα θελουν επιχειρηματικότητα και αθξηση επενδύσεων. Ζωα

Μπεεε ρεεεεε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O OTE αντέδρασε στο "ληστές"?
Είμαι περίεργη, γιατί δεν νομίζω ότι με τέτοια ιδρώνει το αυτάκι τους !!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ψυχαιμία... όλα λύνονται...
Ο ΟΤΕ δεν είναι δημόσιος... και το κράτος δεν μπορεί να επέμβει στην τιμολογιακή πολιτική?
Υπάρχουν εναλλάκτικά επιχειρήματα να πείσεις ένα μονοπώλιο ... Τι πληρώνει ο ΟΤΕ στον κάθε δήμο όταν σπάει πεζοδρόμια και δρόμους για να περάσει καλώδια?
Ας πληρώνει τα τριπλά τώρα.
Ααααα και εκείνη την κολώνα του ΟΤΕ στο χωράφι μου στην Ανω πετρομαγούλα... Μου χαλάει την αισθητική της στάνης μου και θέλω να φυτέψω έναν φοίνικα εκεί.
ΟΥΣΤ ρε που το παιζουν μάγκες μετα δικά μας λεφτά...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση